Foreverr Meryyymom31 anladım hayırlısı olsun sağlıklıca alirsin kucağına inşallah hersey gönlünce olsun benide merakta bırakma yaz lütfen doğumun oldugunda 🥰
Meryyymom31 Foreverr selam ben dogum yaptim spinal anesteziyle. 10 haziranda. Simdi sarilikla ugrasiyoruz. 😕
Humeyra34 SenaDikkaya doğum şekeri ölçümü yapıldı şekerim çıkmadı , ama.ben ekmek çok yiyorm ondan sanırım kilo önden gitti , doktorunuza gene danışabilirsiniz bir sonraki kontrolünüzde 💓💓💓sağlıkla gelsin bebesinizzzz 🌸
Yasminahmet tugbaa1202 😁😁Bilemedim , çoğu zaman çoğu şey normal kabul ediliyor .Biz anneler biraz pimpirikliyiz.
Harikuladeee 28+3 olduk gecen hafta gitmiştik o zaman 1272 gr 37 cm dendi bakalım 32 de gidicez tekrar artık
Foreverr Meryyymom31 gözün aydın canım bende doğum yaptım 15 haziranda başıma gelmeyen kalmadı normal doğum üzerinde gisiyodum 4 cm açıklığım vardı fitil taktılar suni verdiler o ara bebeğin nabzı üç kere düşüncr benü acil sezeryana aldılar önce belimden iğne yaptılar o uğuşmayınca genel baydılar ve bi hafta yara yeri enfeksiyonundn yattım dikişimin içerisindeki dikiş enfeksiyon kaptı rabb’im herkese kolay doğumlar nasip etsin gerçekten ook zordu
Foreverr Meryyymom31 bebeklerde doğduğu andan itibaren sarılık oluyor muş iyi bişeymiş de sadece fazlasını istemiyor doktorlar bol bol emziremeye çalış sarılığı ilerlemesin inşallah toparlar bebişin