Okyanusolmak keremtahamom_ hatta bence bebekten bebeğe değişiyor. İlk bebeğim zayıftı bu önden gidiyor:)
tugbaa1202 Yasminahmet ya bende 33+6 da gittim en son 2650 dedi ama hic fazla kilosu onden gidiiyor dikkat edelim falan bi sey soylemedi. Burdaki herkes aksini soylemis benim doktorda mi anormallik acaba 😅
Yasminahmet tugbaa1202 😁😁Bilemedim , çoğu zaman çoğu şey normal kabul ediliyor .Biz anneler biraz pimpirikliyiz.
Umutaren dilan_bars 32+1 de 1819 gram 42 cm dik 34 de gidecegim tekrar 38 de sezaryen olacağım 3 kiloyu geçer diye düşünüyorum doğuma kadar
Meryyymom31 Foreverr suyum fazla serklajliyim dikise baski cok kilosu tamam ciger geliştirici de olmustum. Bayramdan once alalim bayramda. Aciliyet olur ben olmam nöbetçi doktor olur dedi. Öyle uygun gördü. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Foreverr Meryyymom31 hakkında hayırlısı olsun ama bayram arası diye size öyle söylememiştir çünkü en az 38 olması lazım özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesi’ne mi siz daha iyi bilirsiniz ama birazdaha bekleseydimiz daha iyi olurdu bebeğin tam kilo almaya başladığı zaman
Nur8948 Yesimdalgic111 inşallah cnm ama böyle kilolu bebişleri duyunca onlar adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum biraz 🥺 ama bende miniğim çocuğum 4 kilo olsa zaten içimde kalma ihtimali yok 🙈😁 şuan bile kilo almamama rağmen nefes alamıyorum sıcaktan 😢
Yesimdalgic111 Nur8948 ben 20 kilo aldım bide ne nefes alabiliyorum ne hareket edebiliyorum sıcaklar çok yordu bizi
Humeyra34 Sinyo her bebegin gelişimi farklıdır olaya böle bakilmali bence 💓💓 doktorunuzla danışın , ben öyle Merak.ettigim.icin soru sordum inanın bu konuda.bilgim.yok🥰sağlıkla gelsin bebesinizzzz🌸🌸🌸
Bendiyebiri_ Humeyra34 22 haftalık olduk 488 Gr dedi doktorum haftaya tekrar gideceğiz bakalım detaylida da kizcem yüzünü göstermedi kafama çok taktım ya
Meryyymom31 Foreverr üc hafta ileri bebis ozele gidiyorum 38 girdigimizde almis oluyo zaten.36 sikinti 37 bitince risk yok
Foreverr Meryyymom31 anladım hayırlısı olsun sağlıklıca alirsin kucağına inşallah hersey gönlünce olsun benide merakta bırakma yaz lütfen doğumun oldugunda 🥰