Sevilipek Humeyra34 merhaba bende 40+2 yim keza benimkide 2800 gramdı 34 haftalıkta kız bebek ama dr bana karbonhidrat vs kes felan demedi 10 gün önde demişti bakalım doğsunda saglıkla inşallah, ye gitsin ya kilolu olsun en fazla 4500 gram olur daha iyi ele avuca gelir bebbek
Humeyra34 Sevilipek sancılarıniz var mı,başladımi 40+2yazmissiniz merak.ettimmm 🤰🤰🤰🥹🥹💓sağlıkla gelsin inşallah bebisinizzzz💐💐💐
06Canan Humeyra34 benim kızımda iki hafta önde gidiyordu dr dikkat et demedi şuan oğluşuma 27 haftalk hamileyim 38 cm 1100 gramdı 26 haftalkken yine önde gidiyor dedi yine dikkat et demedi
Ozlmylmzz Humeyra34 vallahi canım 35+5 günlükken gittim kontrole 2970 gram ölçtü iri bir bebek dedi ve hafta olarak önden gidiyor sezeryan doğum istemiyorum herseyini yine hayırlısı ilk doğumum normal doğumdu burnunda öyle olmasını istiyorum erkek bebek bekliyorum keşke 37 haftalikken doğursam suan 36+4 deyiz cuma günü yine gidicez 10 günde bir kontrol dedi
Cesurx Şimdi kontrolden çıktım 34.hafta 3200 gr ,50 cm erkek bebek,şekerim yok,Eger 4 kiloyu geçerse sezeryan yaparım normal olmaz dedi :( karbonhidratı kesmem lazım.Ayaklarim ödem yaptı zaten
keremtahamom_ Cesurx karbonhidratı kesmek kilo almasına durduracak mı peki benim de bebeğim iri doktorum aç da kalsan alacaksa senden alıp yine de alır dedi ve normal istiyordum sezaryen yapmamız daha uygun olacak gibi dedi
Humeyra34 ogrtmn_27 süt yoğurt haşlanmis yumurta ceviz içi yedim ,muz yedim. Avakado yiyin dediler ama inan ondan yiyemedim hic 🙉🙈 birde balık yemek lazım başlarda buna da dikkat ettik şimdilerde saldık iyiki aklıma geldi bugünde onu yiyelim inşallah 🐟
Damlaa-H 35+3 de gittim 3000 gr 37 haftaya uyumlu dedi beslenmene dikkat et karpuz falan tüketme dedi sezeryan tarihini bile öne çekti çok kilo almış haftaya yine gel dedi ama garibime gitti kilo almasında Ne gibi bir sıkıntı olacak ki Zaten sezeryan olacak ikinci doğumum dünden beri bunu düşünüyorum bende
nagihanmina Damlaa-H bizde şu an 37+2 yiz 3,5 kiloyuz 24 Haziran sezaryen tarihimiz de 14 hazirana aldık bebek çok iri dedi doktor . Şeker yüklemesi yapılmıştı şeker falan da çıkmadı . Genetik olabilir ded. Hamur işini kes dedi . Cuma kontrolümüz var bakalım kaç kğ olduk
Cesurx keremtahamom_ kilo alımı haftada 200 Gr normal diye okumuştum,bizimki 30.hafta 1800,34.hafta 3200 yani 4 haftada 1400 çok hızlı alıyor. Kalan surede de yine böyle devam edersem sezeryan kaçınılmaz son gibi
Damlaa-H nagihanmina ay valla sağlıkla gelsinler inşallah bide sezeryan olacaksa kesin normal doğum belirtisi başlasın istemiyolarmıs banada suyun patlayabilir ondan erkene çekelim dedi
Damlaa-H Deletedmom_789 sen yinede çok yeme ne olur ne olmaz sıcaktan başka bişey yiyemedim ben ondan oldu herhalde😂😂