Simge_24 umrumdadegil 30 mayısta gebelik testi yapmıştım 1 çizgi çıktı bugün kasik ağrım ve reglem gecikince gittim kan sonucu böyle çıkınca kafam çok karıştı acaba sabah test mi yapsam yoksa diş gebelik falan olma ihtimalim var mı ki
umrumdadegil Simge_24 korkutma hemen kendini dur bakalım dediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrar kan bakılması gerekir artış var mı diye
Ebrusisli Simge_24 1500 üzerine çıkmadan kese gözükmüyor canım döllenme evresi şuan gözün aydın bir kaç gün bekle hatta bir hafta bekle sonra git kesen gözükür kendini hiç strese sokma gözün aydın
Simge_24 Ebrusisli tehbir amaçlı cuma gitsem olur mu ki acaba çünkü sonra bayram haftası oluyor ya doktorlar hastaneler kapalı
Ebrusisli Simge_24 olur ama eğer geçmişte başından riskli bir durum yoksa bayramı atlat sen kendin tedbir al en azından sürekli git gel uğraşmazsın canım cumada görmezse bayram öncesi yine çağıracak daha çok stres olacaksın
Lalemmm12 Simge_24 değerin gayet iyi hatta bir iki gün daha bekle 1000 üstü kese görülüyor negatif yazısı her beta da çıkıyor ilk bende bilmiyordum benim de 574 çıkmıştı negatif diyordu üzülmüştüm baya ama hepsinde öyle yazıyormuş yani hamilesin
Ebrusisli Simge_24 o zaman git cuma günü inşallah Buda sağlıkla gelir 🤲 rabbim kızınıda sağlıkla huzurla bereketle büyütmeyi nasip etsin 🤲
iremd-1798 Simge_24 bende 670 ile öğrendim şuan 34+5 teyiz 🥰 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
iremd-1798 Simge_24 bu arada test kafanızı karıştırmasın ilk kızımda 3 ayda bir adet oluyordum düzensizlik vardı ve ben bu 3 ay boyunca test yaptım hep negatif çıktı en son olmayınca doktora gittim ve 12 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim
Simge_24 iremd-1798 oooo masaAllah 🌼 bakalım yaşayıp gorucem bende kızımdan önce 1 tane düşük yaptım kızımda da riskli bir gebelik geçirdim hep test sonucunu görünce şok oldum beklemiyordum sadece
iremd-1798 Simge_24 Rabbim evladınızı size sorunsuz sıkıntısız bağışlasın inşallah ❤️ hakkınızda her şey çok güzel olsun