myavocado Simge_24 5ten küçükse nagatif diye yazıyor orda, referans değerini gösteren bilgi o. Sizin değeriniz negatif değil, hamilesiniz.
Ebrusisli Simge_24 1500 üzerine çıkmadan kese gözükmüyor canım döllenme evresi şuan gözün aydın bir kaç gün bekle hatta bir hafta bekle sonra git kesen gözükür kendini hiç strese sokma gözün aydın
Lalemmm12 Simge_24 değerin gayet iyi hatta bir iki gün daha bekle 1000 üstü kese görülüyor negatif yazısı her beta da çıkıyor ilk bende bilmiyordum benim de 574 çıkmıştı negatif diyordu üzülmüştüm baya ama hepsinde öyle yazıyormuş yani hamilesin
Kirazcicegim 5’ten küçük değer negatif demek istiyor sizin değeriniz 890 çıkmış, tebrik ederim hamilesiniz 🌸
Simge_24 Kirazcicegim ama bugün kan vermeden önce doktor alttan muayene etti ben hamile olmadığını düşünüyorum dedi bir kan ver bakalım dedi de bu arada çok teşekkür ederim 🌼
Simge_24 Aysenur_2022 acaba alttan muayene de kese gozukmedigi için mi öyle dedi ki çünkü kan da geç vermiştim tekrar muayene olamadım 😊
Kirazcicegim Simge_24 bu değerle kese gözükmez diye biliyorum, şüphelenmiş ki değerine bakılmasını istemiş, ben 19 ile öğrenmiştim sizin ki maşallah 890 😊
umrumdadegil Simge_24 canım değerin şuan daha düşük kaç gün gecikti adetin son adet tarihinin ilk günü nedir. Doktor o kese görememiştir o yüzden demiş yoksa hamilesin tebrik ediyorum 🥰
Simge_24 Kirazcicegim çok teşekkür ederim birde ben bir kaç gün öncesinden test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı bugün ansızın gidip kan verince çok şaşırdım 😊
Aysenur_2022 @“Simge_24”#p32778044 kese görünmesi için betanın biraz daha artması lazım bir kaç güne görürsün inşallah ♥️🥰
Ayden6 Gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏼💗 Hamilelerin duası geçer bana da dua edin lütfen🌺🐣
Simge_24 Ayden6 rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah kimselerin kucakları boş kalmasın 😊❤️
umrumdadegil Simge_24 oo bayada geçmiş 6 haftalık olması gerekir şuan. Geç döllenme olabilir muhtemelen öyle gibi duruyor
Simge_24 umrumdadegil 30 mayısta gebelik testi yapmıştım 1 çizgi çıktı bugün kasik ağrım ve reglem gecikince gittim kan sonucu böyle çıkınca kafam çok karıştı acaba sabah test mi yapsam yoksa diş gebelik falan olma ihtimalim var mı ki