Haceryklmaz Ben bu gün 11 hafta oldu ilk öğrendiğim günden bu yana sabah akşam oksapar ve ecopirin alıyorum ama benim daha önce düşüklerim olduğu için yazdı size ne için yazdı var mı daha önce böule bi durum
Ummu__Meryem Haceryklmaz evet 8kaybim var sabah aksam mi oksapar kaclik doz?cok degilmi sabah aksam ben her gun 0.4doz vuruluyorum o kadar
Havvabektas Ummu__Meryem yok ben progestan sabah akşam içiyorum 5 haftalık yoğun kanama geçirdim atlattık çok şükür folik asit koraspin bı de tiroid biraz yüksek çıkmış levotiron içiyorum günde bı tane
Haceryklmaz Ummu__Meryem benim de 3 düşük var en son kalbi durdu kan pıhtılaşması çıktı genetik temiz çıktı 0.4 sabah akşam yapıyorum Dupaston içiyorum birde sabah akşam
Ezopi Ummu__Meryem ecoprini gece yatmadan içiyorum oksaparıda sabah 10 gibi yapmış oluyorum her zaman aynı saat yapmıyorum ama çok önemli değilmiş zaten
Aslan97 Ummu__Meryem gebeliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren hem kan sulandırıcı iğne enox hemde ecoprin 81 mg yazdı doktorum kesinlikle bebeğin için kullanman gerek asıl ben ilk bebeğimi kaybettim pıhtılaşmam varmış
Evat_cakmak Ummu__Meryem 25+2 hamileyim , ilk hamile olduğumdan beri kullanıyorum . 32. Haftaya kadar da kullanmaya devam etmemi söyledi doktorumuz
zelihapyrz Ummu__Meryem ben suan 3 aylık hamileyim ikili tarama testinde rahim duvarı incelmesi olduğu söylenip bana coraspin yazıldı
2prensesannesiiii Ummu__Meryem bebeğe zararı yok canım aksine bebeği yaşatmak için kullanılan bi tedavi 3 düşük var benim sonra kızıma gebe kalınca bu tedaviye başlattı dr gebelik boyunca sağlıcakla aldım kızımı kucağıma şimdi 2. Ye gebeyim aynı tedaviyle devam 33 haftamdayım
2prensesannesiiii Ummu__Meryem fark etmiyor işte düzeni ben böyle oluşturdum iğne sabah akşam da coraspin olabilir 🥰 geçmiş olsun canım sağlıcakla al miniğini kucağına🙏