Evhamlikurabiyeanne 22 haftalikken baslatti perinatologum plesentada direnc vardi buna bagli su azligi igneyi sabah vur coraspin gece icilecek dedi her aksam10 bucukta coraspin sabah 10 bucukta oksapar igne kullaniyorum oksapari 5 haftalikken baslamistim
AybukeEfsun Ummu__Meryem Doktorum hamileligi ögrenmeden önce coraspine başlattı planlı bir gebelikti. Keseyi gördükten sonra ise hem coraspin hem oksapar 4000 kullandım. İlacı sabah alıyorsam igneyi aksam vuruyordum bu sekilde ilerledi. 32. Haftadan sonra coraspini bıraktırdı oksapar ile devam ettim. Sezeryan olabilirim bir gün öncesinden oksaparı vurmasan yeterli dedi.
FatmaB_ Ummu__Meryem canım fitil günde 3 kez vajinadan. Coraspin 1 adet günde. İğneyi 5 günde 1 kullanıyorum.
Emossehmus Ummu__Meryem. 9 ay boyunca kullandim 2 gebeliğim 6 haftalık hamileyim 7 gündür tekrar başladım
huysuz__ Ummu__Meryem ben ilk gebelikten sonra risklerimden dolayı 12. Hafta başladım coraspirine, hatta dr en baştan başlasaydın demişti. Yani sorun olmaz aksine pıhtılaşmanın vereceği zararları engelliyor bu ilaçlar. Benim dr um perinatolog, akşam 9da 2 su bardağı ile iç, gece ilacın emilimi daha yüksek dedi.
Cihangir09 Ummu__Meryem 5. Haftamdan beri kullaniyorum bir zararı yok zaten gebelerde ilaçlar kar zarar ilişkisine bakılarak verilir yani kullanmanız sizin için zarardan çok fayda getirecektir o yüzden vermiştir
Hllbsra @“Ummu__Meryem” 5+2 haftalıkken kullanmaya başladım , doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi, şuan 8+ 4 haftalık oldum, öğlen almaya çalış dedi akşamları mide de şişme yapıyor diye önermedi.
Havvabektas Ummu__Meryem yok ben progestan sabah akşam içiyorum 5 haftalık yoğun kanama geçirdim atlattık çok şükür folik asit koraspin bı de tiroid biraz yüksek çıkmış levotiron içiyorum günde bı tane