Zeynep6095 Hanımlar merhaba bu haftada olanlarınız cinsiyetleri ögrendiniz mi ben hala ögrenemedim 🥹çok merak ediyorum☺️
Mervem23 Zeynep6095 ben 19*4 oldum bugün canım 15 haftada doktorum yuzde 90 erkek dediğin 18 haftada gittim erkeğe benzettim ama yanılma payını bırakıyorum kızlarında yan dudakların çıkıntılı olabiliyor dedi heyecanla ayın 12 sini bekliyorum detaylı da net söylerler inşallah 🤗🤗 ya birde sen harektleri hissetmeye başladınmi acaba canım ben üç gün önce net hissettim sonra şüpheli
Zynp-ela6 Zeynep6095 18+2 16 haftalikken özele gittim kız olduğunu öğrendik geçen de devlete gittim ben sormadım bile.cinsiyeti kiz dedi
BirAskMasali1323 Zeynep6095 19+4 bende hala ogrenemedim sadece doktorum 16 haftalikken kıza benziyo ama net degil detaylı ultrasonu bekle dedi..İki gün sonra detaylı ultrasonum var bakalım umarım net öğreniriz…Sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil… Tabi yinede insan merak ediyo🥰sizin tahmin yürüttü mu doktorunuz
Hatceninblog Zeynep6095 bende 19+2yim tam 14 de gördü doktor %70 80 erkek dedi 18+5 de gittim kesin erkek dedi biz de gördük zaten detaylıya da bu ayın 28 inde gireceğim inşallah
Prensesim01 Bende 19+0 cinsiyet iki doktorda kız dedi değişmez umarım haftaya detaylı ultrasona gidecem tam belli olur o zaman ☺️ acaba hareketlerini hissediyormusunuz ben günde bir kaç defa 2 3 saniye hissediyorum sadece
Zeynep6095 Prensesim01 ay çok sevindim canımm ya benimde 18+2 de kıza benzyo bacak arası boş dedi sanada dedi mi boş diye iki hafta sonra gidicem netleşmezse detaylıya gircem inşallah kızdırr 🥹🥰🥰 çok minik minik hissetmeye başladım sanki canım kilomda var normalde 😋
Zeynep6095 Mervem23 ya inşallah gönlünce olur canım benim 🥹 bence detaylıyı bekle aynen erkeklerde yanılma olyo kordon vs beklcez mecbur ya bende iki hafta sonra gidicem doktora metleşmezse hemen detaylya grcem inşallah evet canım bkaçgündür minik hissedyorum sanki ama çok degl nadir bide kilomda vardı 😋
Mervem23 Zeynep6095 benim boy 168 kilo 78 le hamile kaldım benimde kilo var o zaman ondandır suan 82 olmuşum oğlumda erken hissettim doktor 20. Haftadan sonra hissedersin dedi de bakalım canım 😊cinsiyette inşallah gönlümüzden geçen sağlıklı bebisimiz olur inşallah 🥰
Zeynep6095 Mervem23 bencede canım bi iki hafta sonra net hissederiz bencede sağlıkla gelsinler ekimin sonuna gelyo dimi canım seninde 🥰
Zeynep6095 Zynp-ela6 Zynp-ela6 ya ne güzel canım çok sevindim ögrenmişsin bende 15 haftalıkken gitmiştim kendini göstermyo dedi uğraştı 18 haftalıkken gittim bacak arası boş kıza benzyo dedi iki hafta sonra tekrar gidicem bende gördüm çok net inşallah öyledir iki hafta sonra belli olcak inşallah 🥰
Zeynep6095 BirAskMasali1323 evet canım aynı banada dedi kıza benzyo diye iki haftaya sonraya randevu aldım inşallah ozaman netleşir detaylı ultrasona da gircem ondan sonra inşallah ordada netleşr🥰
Zeynep6095 Hatceninblog sağlıcakla gelsin inşallah canım benimkini de Kıza benzetti iki hafta sonra netleşcek inşallah
iremsevinc Zeynep6095 19+6 olduk bugün cuma detaylı ultorosnım var 14+5 te net olarak gördük kızım olcak inşallah saglıkla gelsin ❤❤❤ hareketleri 3 gündür net hissediyorum 🥰
Zeynep6095 iremsevinc oh maşallah çok sevindim canım benim sağlıcakla gelsin hepsi de bende 18de çok net gördüm bacak arası boştu iki hafta sonra netleşcek 🥹🌸🌸
Sincaplarinannesi Zeynep6095 16 haftada da öğrendim kız dedi değişmez inşaAllah hayırlısıyla simdi 18+4 olduk acaba bu haftalar da olanlar hareketlerini ne zaman hissettiniz 3.hamileliğim.
Kubrakar272727 Sincaplarinannesi 17 haftada hafif bir pitirdi hissediyordum şuan maşallah hiç durmuyor sabah uyandırıyor tekneleriyle 😇
Zeynep6095 Sincaplarinannesi değişmez canım sanmam ben minikten hssetmeye başladım canım çok değil ya
Kubrakar272727 Zeynep6095 20+3 olduk 13 hafta ve 16 haftada erkek denildi dün detaylı ultrason a girdik ordada erkek denildi bundan sonra denisirmi hazirliklara başlasam mi bilemedim💙☺️
Zeynep6095 Kubrakar272727 oh maşallah sağlıkla gelsin inşallah canım değişmez sanmam erkeklerde hemen belli oluyor zaten çıkıntıdan nettir🥰🤍
Zeynep6095 Kubrakar272727 kızında varmış ne güzel valla sağlıcakla gelsinn ben ufaktan hssetmeye başladım çok degl canım nadir böyle🥰