Kb4576
Benim fake bı hesabım vardı instgramda… o zamnlar takipçi kasma yani fazlalastirma meselesi neyse gelen mesajlara cevap yazmıyodum sadece istekleri kabul ediyodum…neyse bigun bı sabah uyandım instgrama girdim öyle ana sayfada dolanırken o an elim yanlisikla tanıyor olabilcegin kisiler mi ortak kişiler mi ne orada birine istek bölümüne elim çarptı o an annem çağırdı beni gittim uzun süre sonra geldiğimde kimdi ismi neydi diye düşündüm isteğimi geri alayım diye aklıma gelmedi dedim boşver kimse kim takmadım bosverdim sonra tekrar girdiğimde bı baktım o kişiden mesaj gelmiş soru işareti atmış cevap yazmadım sonra ardından yazmış kimsiniz tanımıyorum sizi profilime girermisiniz yazmış öyle yazınca aklıma takıldı niye öyle bişey dediki durup dururken merak ettim bende ne gelirse başa meraktan gelir😂neyse girdim baktım profilinin biyografi bölümünde tanımadık kişiler mesaj ve istek atmasın yaziyo neyse dedim buna cevap veriyim kurtuliyim kendini bisey zannetmesin yazdim bende sizi tanımıyorum kusura bakmayın elim yanlisikla çarptı sonra isminizi hatırlayamadığım için istek öylece kaldı geri çekemedim hemen geri çekiyorum diye iyi günler öyle yazdım oda sıkıntı değil normalde yabancıları kabul etmiyorum ve niyetimi biyografimde belirtmisim sadece arkadaşlarım ve ailem var falan neyse gel zaman git zmaan mesaj uzadıkça uzadı önce arkadaş olduk bı sure sonra teklif etti sevgilli olduk tabi uzak mesafe iliskisiydi ben Elazığ eşim Bitlis li neyse ilk nerelisin nerde oturuyosun muhabbeti olduğunda bitlis Ahlatliyim dedi orda yaşıyorum dedi o zman çok umursamadım taki aşık olunca kafama dank etti haritayı aldım önüne acaba Bitlis nerde coğrafya bilgimin eksikligindenmi o anki Leyla gibi aşık olduğumdan kafam mi gitmişti nedir iç Anadolu’da yada Karadeniz taraflarında falan zannediyorum neyse bı haritayı aldım Bitlisi ariyorum 😂bı baktım aaa hemen bizim dibimizdeymis doğuda yani sonra internetten baktım aramızda 5 6 saatlik mesafe var..Yani bilmediğim pek duymadığım bı şehir ,insanlar ,kültür farkliligi herseyimiz farklıydi…neyse 5 yıl sevgili kaldık otogarlar bizim aşk yuvamız olmuştu 😂gidip geliyodu iki üç gün otelde kaliyodu beni görüp dönuyodu neyse sonra ben ona bı kutu hazırlamıştım bayağı büyük ağır bı kutiydu içinde ona defter hazırlamıştım fotoğraflarımız Yazılar sihirli bardak isimli tesbih cikolatalar sigara böyle daha bircok şey kargoyla yolladım ona neyse o zamn başka şehirde çalışıyordu ailesinin yanına gitmişti bayramda kutuyuda eve götürmüştü utandığı için evde bı yerde saklamış kutuyu neyse kaynanam bulmuş kutuyu kimseye bişey dememiş zaten eşim kaynanama anlatmıştı benide gorusturmustu onla neyse sonra kayinbabamla otururlarken kayinbabam öyle durup dururken demiş bizim oğlanlar çok salaklar 😂milletin oğulları kız buluyo kendine baba bize bunu iste gidiyolar bunlarda iş yok kaynanam dayanamamis söylemiş nerden biliyosun iş yok dur sana getiriyimde iş varmı yokmu anlarsın 4,5 yıldır birlikteler demiş 😂gitmiş o kutuyu kayinbabama getirmiş fotolarimiz o defterler aşk dolu bı kutu aşk mektubu bile var içinde fotoğrafımı görür görmez hemen eşimi aramış ulaaa Ahmooo sen ne yere bakan yürek yakanmissin diye söylenmiş sonra demiş sen bu kızla ciddi dusunuyomusun düşünmuyomusun kızı gerçekten seviyosan bana babasının numarasını at eşimde utanarak evet diyebilmis sadece neyse benden babamın numarasıni istedi babanla görüşmek istiyo dedi bende aileme söyledim o zamn yaşımız daha küçüktü üniversite sınavlarına hazırlanıyordum ailem çok karşı çıktı ama neyse görüştüler babamla tabi pek anlasmadilar kültür çatışması fikirleri bir değildi neyse ben çok üzülüyodum babam tamam gelsinler dedi bide yüz yüze görüşelim bu işler telefonla olacak iş değil neyse geldiler de yine anlasmadilar gittiler ben çok üzülüyodum yemeden içmeden kesildim piskolojim bozulmuştu eşimin babası eşime demiş ben kızı çok beğendim ne olursa olsun ben o kızı gelinim yapmadan bırakmam tekrar gidecez gel zaman git zmaan tekrar geldiler bu sefer cicegiyle cikoltasiyla yani istemye geldiler yine anlasamadi aileler tartıştılar onlarda çekip gittiler…Eşim dedi bunlar anlasmiyolar goruyosun başka çaremiz yok ya ayrilacaz yada kacacaz demek ki kader böyleydi nasip olmadı gelinlikle çıkmak kaçarak evlendik 5 yıl sevgiliydik 2 yılda evliyim şimdi bebegimzii bekliyoruz yani bı soru işaretiyle ve yanlışlıkla atılan bi istek üzerine başladı herşey nerden nereye kader dedikleri bu olsa gerek..Bizimde seruvenimiz böyleydi çok çok uzun oldu hakkınızı helal edin🌺
2018 de tanıştık 2024 te bebeğimizi bekliyoruz🥰