Kb4576 çocukluk aşkıııım ❤️ aslında aramızda 5 yaş var, bizde uzaktan akrabayız, ben babasına dayı diyordum herkes öyle diyo diye, neyse ben sanıyorum ki kayınpederimin bi tane oğlu var hep kaynımı görüyodum, sonra bi bayram eşim de geldi, köydeyiz dedeme el öpmeye gelmişler, 12-13 yaşlarında falandım heralde, halamı deli gibi sıkıştırıyorum ama bu kim bu kim diye çünkü görür görmez şimşekler çaktı bende. Halamda şu dayının oğlu dedi ben şok 😮 hiç görmedim daha önce insan içine çıkmazdı. Neyse uzuuun yıllar geçti ben liseden mezun oldum o da üniversiteden gelmiş, ama bu arada yine böyle 2 yılda bir kez falan gördüm çok sık görmedim, bi düğünde dans ettik biz, başta babamla dans ediyodum babam sıkıldı dur seni dayınım oğlanlardan birine vereyim dedi (partner olarak tabi adam masum düşünüyo akrabayız falan ya ama benim içimde kelebekler uçuyo) o arada kaynım başkasını dansa kaldırıyodu eşimi kestirdi gözüne çağırdı babam, biz orda dans ederken baya muhabbet ettik 1,5 dkya 1 yıl sığdı resmen 😂 sonra konuşmaya başladık 3 ay falan birlikteydik sonra ayrıldık, ama hep bir aradaydık herkes evlenir bunlar diyodu sevgili değiliz diyoduk. Yine aradan bi 4 yıl falan geçti, bu süreçte ben ailevi olarak çok sıkıntılı bi dönemdeydim hep yanımda oldu canım kocam hiç bırakmadı beni. İkimizde boş değiliz ama sevgili olarakta yapamıyoruz gibi bi durum vardı. Sonra bu askere gitti 3-4 ay sonra beni instadan ekledi, öyle bi başladı , gelir gelmez hemen söz 3 ay sonra nişan 6 ay sonra da düğün 🙈 yani onu ilk gördüğüm gün biri dese ki evleneceksin onunla, bi tarafımla gülerdim çünkü ben daha çocuktum o genç bir delikanlıydı 😂🙈 ama işte nasip herşey iyiki aşık olmuşum ve iyiki bi dönem ayrı kalmışız yoksa evlenemezdik çok kavga ederdik biz cahillikten çocukluktan 🙈 büyüdükten sonra bişeylerin olması daha iyi oldu bizim için, o 27 yaşındaydı ben 22 evlendiğimizde ❤️ 4 yılı devirdik 40 yılı da görürüz inşallah 😍🥰