ceren-123 Potter58 hahah gerçekten mi bende gündüz silik çizgi gördüm akşam kan testi yaptırdım gebe olduğumu öğrendim ertesi gün keseyi gördük 🥰
myangelson Potter58 bazı kişilerde hiç belirti olmuyor ben hamile kaldığımda adet belirtileriyle aynı olmuştu
Ebruskoo Potter58 o kadar iyi anlıyorum ki seni Allahım kucağını boş bırakmasın ama onu düşünmemeye çalışıp biraz geciktirince daha net sonuç alırsın balım inan ki
Potter58 Ebruskoo gün yaklaştıkça düşünüyorum normalde unutmuştum ama regl günüm yaklaşınca yine stres bastı beni bu 2.ayımız 2 yıldır evliyiz çocuk istemeye yeni başladık
Potter58 myangelson testi yapalı yarım saat falan oldu şimdi silik çizgi çıktı belirgin şekilde ama dikkate almıyoruz değil mi
myangelson Potter58 yok ya kuruma çizgisi çıkıyor bazen dikkate alınmaması gerekiyor maalesef 🥲 çok kişi var sonradan çıkan çizgiyi pozitif sanıp negatif olan o yüzden suanlik negatif gibi düşün günün gecikince testi tekrarla
myangelson Potter58 göremez tabiki anca gidip kan verince belli olur kan degeri de belli bir değere ulaşınca anca kadın doğum kese görür
LeylaEla Potter58 ilk gebeliğim’de adete ¾ gün kala kaset teste ve erken teste bile çıktı belirgin bir şekilde 🥰
Crnsln Potter58 bende merak edip adetimden 3 gün önce yapmıştım ama negatif çıkmıştı meğerse hamileymişim 😅 adetim geç gelince yaptım pozitif oldu
Potter58 Crnsln evet kardeşimde böyle oldu 2 gün önce negatif çıktı meğer hamileymiş hayırlı olsun size de