06Canan niyetimkalpkirmamak ahahaha bana annem değilsin diyerek anneler günümü kutlamadı oda benim babam değil o yüzden kutlamıcam ne ekerse onu biçer 😂
niyetimkalpkirmamak tugcesakzci yav çok iyi fikir. Geçen babamın kargaburnunu almıştı. Bende ona öyle bi şey alayım 🤣
06Canan niyetimkalpkirmamak kızım 4 yaşında ve kutladı sağolsun canım kızım ben söylemiştim bügün anneler günü diye oda YouTubeden iyiki doğdun anneciğim şarkısını bulmuş öyle şeylere çok bakar bana getirdi telefonu anne senin için diye o bana yetti 🥰
Ezel16 niyetimkalpkirmamak Yurtdışındayım bu bayramda Tr gitmeyeceğiz Macaristan’a tatile gideceğiz eşimin planı 🥰 Yani babalar gününde farklı bir yerde olacağız bende gitmeden güzel bir hediye almayı düşünüyorum bakalım 🥰💖💝
Ezel16 niyetimkalpkirmamak İnşallah canım doğum yapmadan değişiklik olsun dedik 🥰 Bebek olunca tatil işleri zor olur 🥹
Mer3459 niyetimkalpkirmamak iş için çanta lazımdı onu aldım bide ıpone 15 alayım diyorum ama kıyamıyorum o kadar para vermeye 😂😂kızım ikna etmeye çalışıyor beni bilmiyorum ikna olur muyum 🤪🤪