Aysenur9831 Merhaba kızlar yarın tam 6 haftalık oluyoruz. İlk doktor randevuma gideceğim. Sizce erken mi bebek ve kalp atışı için?
Hulo2105 Aysenur9831 yani kese görürsünüz yolk sac görülür. Kalp atışı için 7 den sonra gidiliyor genelde. Ama git tabi folikasit verir
Aysenur9831 Sonay-123 İlk defa gidicem sadece betadan hamile olduğumu biliyorum o kadar😅 Adetim geciktikten 1 gün sonra 634 beta çıktı
Aysenur9831 Peki vajinal ultrason yapmak isterse acı hissi vs oluyor mu? Gebelik öncesi kontrol için gitmiştim o zaman da yapılmıştı. Ama bi şey hissetmedim. Çok içeri giriyor mu acaba bakmak için ?
Ebruyi Aysenur9831 ben cuma günü gideceğim keseyi görmek için şuan son regli tarihime göre 5+2 gözüküyorum sitede ama bakalım doktor ne diyecek cumartesi beta 900 küsürdü 2 bin üstü kese gözükür dedi doktor
Cyildiz Merhaba ben 5+1 iken keseyi gördüm 6+1 iken de kalp atışını duydum ikisindede vajınal ultrason ile bakıldı ☺️
Asi_07 5 haftalıkken gittim keseyi gördük 7 haftalıkken gel dedi kalp atışı için isterseniz 1 hafta daha bekleyin tabiki siz bilirsiniz