sibelzeren buraya nasıl resim yükleyebilirim bebeğimin tuzunu yüklemek istiyorum burnunun üzerinde bir siyahlık var tam anlayamadım sizlerin yorumunu merak ediyorum resim yuklemeyide beceremedim
sibelzeren surmene-1967  sizce neden burnunun orasında öyle siyahlık gibi bırsey var ultrasonla mı alakalı acaba
Mesen sibelzeren büyük ihtimalle ultrason ile alakalıdır Dr net durdurmak isterken kaymıştır farklı bir durum olsa çok belli zaten Dr söylerdi içinizi rahat tütün sağlıkla gelsin inşallah 🙂🙂🙏
surmene-1967 sibelzeren ultrasondan kaynaklıdır muhtemelen bizim de buna yakın bi fotoğrafımız vardı🥰
Busee-ars sibelzeren eğer doktor herhangi bişey söylemediyse cihazdan dolayıdır canım bi doktora daha gitsene
sibelzeren surmene-1967 doktor hiçbir ölçüsüyle alakalı hiçbir yorum yapmadığı için bu görüntüde aklıma takılmadı değil
Busee-ars sibelzeren için rahat etsin istiyosan 2. Doktor görüşü al böyle bilgilendirmeyen doktor mu olurmuş
SrpYlmz Busee-ars az buz gösterdi bugün hanfendi yüzünü arkaya dönüyor gecendede aynıydı ama yine azda olsa gördük şükür 🥰🩷insh sizde gorursunuz 🙏♥️
metemom_ Busee-ars biri daha benimle aynı şeyi yaşıyormuş vay be 😂 oğlum sağolsun plesantaya yapıştırıyor yüzünü sadece burnu hafif belli oluyor 29. Haftadayım doğru dürüst göstermedi yüzünü cinsiyetini de 19. Haftada öğrenmiştik zaten bu çocuk çok inatçı
Busee-ars metemom_ Ay neden böyle inatlar diyorum çocuğum yapma erkeğin bu kadar nazlısı inatı olmaz diye inşallah dinler beni de gösterir 😄😄😄
Busee-ars metemom_ Aman o da babalarına çekmeyiverseymiş azıcık gösterseler analarına çekseler nolur sanki 😄😄😄