Göz hastaligm yuzunden sezeryen olacağım bir sıkıntı olmazsa yaşım henüz küçük ve ben çok korkuyorum bayiltilmaktan falan düşünmekten karnım falan agiriyor artık şimdilik 30+0 oldum nolursunuz içimi biraz rahatlatın sezeryen öncesi benim için çok sıkıntılı napacaklar nasıl gotrecekler vs vs sezeryen olan ablalar bı anlatin
Sezaryen doğum korkusu
Nolur biri cvp vereblrmi
Minikcikminikminik_23 valla ben sezeryan seçtim normalden korktuğun için ve o kadar kolay geçti hiç hissetmedim fazla ağrım olmadı iyi kimde sezeryan olmuşum sende korkma canım iniallah kolay geçer 😊 kucağıma bebeğini aldığım zaman geçiyor hepsi
Hatice333 şimdi abla konu o amaliyathaneye gidiş o kıyafetler o bayiltilma anı yada milletin yanında kıyafet çıkarma anı herseyi geçtim biraz komik olacak ama ya bir daha uyanamazsam
Minikcikminikminik_23 sezaryen sonrasını soyluyim ben çünkü sezeryan anımı hatırlamıyorum o sırada kendimde olmadığım için. Sonrası bence çok kolaydi ilk yürümede biraz zorlandım ikincisinde falanda ama sonra alıştım birde dikiş yerleri normal olarak açıyor ama otururken fazla hissetmiyosun kırkım çıkınca baya bir eski haline dönmüş oluyorsun
Nurnisanur inşallah tüm annelerin doğum anları çok güzel gecer
Minikcikminikminik_23 benim gibi olan varmış aynı duygular aynı korkular bende 36 olacağım ilk kez bıçak altına yatacağız 😬
Minikcikminikminik_23 yahu aylarca ne olacak nasıl yapacağım diye düşündüm ameliyata giderken sedyede sadece sakin olmalıyım dedim onca heyecan ve korkuya karşı sonra iğneyi dahi hissetmedim uyuştum beş dakikada bebek 10 dk da ben çıktım sana yemin ederim ameliyat kısmı hiç bişe hiç birşey bana güven ben çok korkuyordum çok ama asla düşündüğün gibi değil
Minikcikminikminik_23 genel anestezi uygulamazlar belki?
Minikcikminikminik_23 uyuduğun en güzel uyku olabilir 😄😄desem yalan olmaz Uyandığında minnoşun yanında oluyor Yada tam uyutulmadan. Spinal ile yapıyorlar onu da deneyebilirsiniz korkmayın
Minikcikminikminik_23 korkmayın belden mi olcaksınız komplemi bayıltacaklar ben belden oldum iğneden korkan bayılan ben hiç korkmadım zaten bebişi beş dk sonra size veriyorlar herşeyi unutuyorsunuz ne acı kalıyor ne korku
mervemurat16 ben belden yapsalar daha çok korkarm o an çünkü kesildigimi bilrm🤣
Ay ablalar çok karışık ve korku dolu anlar yasyorm şimdiden hertarafm agryor korkudan 🤣
Minikcikminikminik_23 hiç anlamıyorsun ben ne zaman başliyacak ameliyat dedim daha var dedi hemşire 2 dk sonra bebeğim çıktı