Nil00 Damlameke15 haftanız erken daha, 38 haftaligim bana 2 hafta sonra dedi ama sizin bebek kg fazla geç gelirse sezeryana dönebilir veya suni ile baslatabilirler
Damlameke15 Nil00 şuan doğum yapması gereken kiloda ya normal doğum için şuan doğum başlatması gerekmiyomu anlamadım ki beklerse sezeryana döner zaten haftasımı dolması gerekiyo illaki acaba
elmaelmaelma Her doktorun işleyişi farklı. Kimisi 42.haftaya kadar bekliyor, kimisi 39a kadar hiçbir belirti yoksa sezaryene alıyor. Sizin doktorun görüşü içinize sinmiyorsa başka bir doktora daha görünün.
emelldemir Damlameke15 daha fazla bekledikçe bebiş daha çok kilo alır normale uygun olur mu acaba sizin bende 36+1 ama 2800 kilosu bekliyoruz
hasret1922 Damlameke15 37+4 deyiz 3350 kilosu seker var bende insulin kulaniyorum sekerinizmi var gebetikmi kilo almasini istemiyorum artik normal dogum zor oluyor 3700 kizim olmustu normal cok yirtilma dikis acisi yasamistim 37 de dogmustu kizim bunun gelcegi yok korkuyorum valla dogurmak istiyorumm artikk 😪🤲💙
Damlameke15 hasret1922 bende şeker yok ama bebek çok hızlı kilo alıyo allah bütün annelere anne adaylarına yardımcı olsun
dogurangaplumba Damlameke15 bu haftada doğumu başlatacak şeyler yapma bebişin maşallahı var normal doğum olmaz galiba senin ben 36+6 da acil sezaryene alındım bebek 2700 doğdu
Damlameke15 dogurangaplumba teşekkür ederim benim tek anlamadığım şey daha beklicekmiyim acaba haftam bitesiye kadar yarın kontorlde belli olur büyük ihtimalle
dogurangaplumba Damlameke15 doktorunuz bilgi verir ama doğum için erken haftanız ben acil sezaryenle doğurdum eğer başıma gelen gelmeseydi şuan hamile olcaktım daha
merve_alan04 Damlameke15 bu gün kontroldeydim 38+5 haftalık cuma günü sabah gel nst çekin dedi kontrol amaçlı. Vede o güne kadar düşün suni sancıyla doğumu başlatalım istersen dedi düşünmekteyim şu an 3.200 gram