littlechick Hanımlar biz bugün 28 haftalık olduk. 45 gün oldu hastaneye yatalı. 6 haftamız kaldı dua edin miniğim dayansın 6 haftacık daha. Suyum hala az ara arada gelmeye devam ediyor 🥲
metemom_ littlechick inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım her gördüğümde dua ediyorum sana ve bebeğine 💕
Mrvrntsv littlechick bence hic gunahiniz kalmadi gibi birsey ya dogumla birlikte ananizdan dogdgunuz gun gibi olursunuz. Rabbim karsiligini kat be kat fazlasiyla versin size guzel anne
Aycha littlechick Bebeğinizi miadinda, sağlıkla kucağınıza alın, güle güle, kolaylıkla büyütün, inşAllah.🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bir an evvel her şey yoluna girsin, bugünden itibaren daha rahat bir hamilelik geçirin, inşAllah.🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yamanmomy littlechick senn hikayeni forumda herkes biliyor sana duada etmiştim hatta Allah çok büyük işte o zamandan bu zamana ne kadar büyüdü bebeğin buda senin imtihanın inşallah sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz🥰
littlechick metemom_ geçen hafta muayne oldum haftasıyla uyumluydu birazdan yine muayne olacağım bakalım ne durumda🥹
yeniannna34 littlechick merhaba canım orda kaldığın sürece hergun mu yoksa haftalık mı muayene oluyorsun Evınde yatsan aynı şekilde sıkıntı olur diye mi göndermiyorlar
dmr97 littlechick ne güzel bu haftalara kadar gelebilmeniz suyunuz hızlı bir şekilde düşmüyor sanırım. Bendede su azalması var doktorum riskli konuştu. Acaba suyunuzun ölçümü kaç biliyor musunuz
littlechick dmr97 en son 29 ölçüldü. İlk zamanlar 20-21 ölçülüyordu. Şuan 29larda ama daha azalmıştır çünkü gelmeye devam ediyor
littlechick yeniannna34 haftalık oluyorum muayene canım. her sabahta nst bağlıyolar 2 günde 1 enfeksiyon takibi için kan alıyorlar. Burda olmak daha güvenli eve gidip gelenler daha kötü durumda geri geliyorlar
Zeyasln littlechick sürekli aklımdasın bakıyorum okdr mutlu oluyorum ki haftan ilerledikçe sağ salim kavuşun 🙏
littlechick Zeyasln Allah razı olsun canım benim amin inşallah 🤲🏻❤️ sizlerin dualarını hissetmek çok güzel🥰
dmr97 littlechick doktorunuz gerçekten çok iyi yaklaşıyor demekki. Benim doktorum 50 nin altına düşerse almak zorunda kalabiliriz dedi. En son 100 ölçüldü ama devamlı azalıyor
Melikeky littlechick geçmiş olsunn inşallah sag salim kucagınıza alcaksınız dua etmekten başka çare yok allah yardımcınız olsun 🙏 inşallah şu suyun gelmesi kesilir de biraz daha dayanır bebek hep birlikte saglıkla çıkarsınız hastaneden 🙏
yeniannna34 littlechick Anladım canım az daha dayan güçlüsünüz bebegınle inşallah hayırlısıyla güzel zamanında doğurursun🥰
littlechick dmr97 ilkten çok olumsuz şeyler söylediler. Engelli olur gelişemez sonlandıralım falan diye ben kabul etmedim kalbi atarken nasıl kıyabilirim ki
littlechick Melikeky aminn inşallah canım zaten şimdiye dursaydı su gelmesi baya toparlardık normale dönerdi diye düşünüyorum