Senaae YagizAsyaMom epidural sezeryan oldum korkulacak hiç bişey Yok hemen uyuşuyorsunuz zaten 5 dakikada bebeğinize kavusuyosunuz siz genel anestezi ile mi olacaksınız
Duru91 YagizAsyaMom canım bende bugün kontrolüm vardı . Bebeğimin kilosu 4.100 geldi bide baş çevresi büyük olduğu için normal olman çok zor dedi o o yüzden zorunlu sezeryan olucam benimde yarın yatışım. Allah kurtarsin ikimizde . Sağlıklı bir şekilde inşallah 🙏🏻
YagizAsyaMom Duru91 seninde mi genel olacak sağ salim kavuşalım inşallah doktorum risklerini anlattı yapalım istersen yarın deyince bende tamam dedim.güveniyorum kendisine çok başarılı nasılda heyecanlısındır şimdi ya merakta var bende 🤢
Duru91 YagizAsyaMom sorma canım hemde nasıl. korku ve heyecan hat safada .. devlette olucam ben epidural olucak dedi doktorum bakalım. Yarın haberleşelim canım burdan 😊
Melike658 Duru91 YagizAsyaMom Kızlar doğumdan sonra yazarmısınız ben çok korkuyorum güzel haberlerinizi bekliyorum Rabbim sağlıkla kurtarsın 🙏🏻
MahmutSultan YagizAsyaMom Allah bir avazda yavrunu kucağına alma nasip etsin canım Doğum anında bizede dua et .☺
YagizAsyaMom [bilinmeyen] inşallah darısı bekleyen her güzel anneye nasip olsun çok bekledik sonuna geldik çok şükür 😊😍
Busra31 Allahım sağ salim bi an önce oğluşuna kavuşmayı nasip etsin canım bi avazda kurtulursun inşallah 🙏🏻
Dyg34 YagizAsyaMom hayırlı sağ salim çok rahat geçen bol sütlü😊 doğumun olur inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarimiz senin ve minik oglusun için 🙏
YagizAsyaMom Dyg34 Allah razı olsun yavrum. Hepinize dua edeceğim nasipse sizlerde edin çok ihtiyacımız var çünkü 😊😘