YagizAsyaMom Evet kızlar bugün muaynemiz vardı. Kilomuz yüzünden doktorumuz sezeryan kararı aldı.39+2 günlüğüz. Kop Ben elimden geldiğince dua bekleyen herkese ettim. Şimdi sıra bende sizden dua bekliyorum yarın 9 da yatışım yapılacak. Kavuşmaların en güzeli olacak oğlumla tosbiğimle kavuşuyoruz en nihayetinde. Hepiniz hakkınızı helal edin. İnşallah doğum sonrası görüşürüz hepinizle 💃🤗
YagizAsyaMom Senaae 4100 olmuş bugün ki ölçüde 100 150 gram oynama olabilir ama ben riske atmama taraftarıyım yarın sezeryanı yapalım mı dedi doktorum bende güveniyorum ona vardır bir bildiği bakalım zaten sezeryan istiyordum iyi oldu
Senaae YagizAsyaMom sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın gerisi önemli değil bende 4 gün önce sezeryan oldum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
Senaae YagizAsyaMom epidural sezeryan oldum korkulacak hiç bişey Yok hemen uyuşuyorsunuz zaten 5 dakikada bebeğinize kavusuyosunuz siz genel anestezi ile mi olacaksınız
Mrvesrkn YagizAsyaMom rabbim inşallah bir avazda doğurmayı nasip etsin sağlıkla al kucağına oğluşunu inşallah 😊