Melekk01 seddaa lösanteyi arkadaşından duymuştum. Fiyatlar nasıl peki testler muayene ücreti doğum falan?
seddaa Melekk01 muayne ücreti 170₺ ikili 4lü tarama idrar da verdim ağrım oldugu için en son gittiğimizde 400₺ tuttu hepsi. Doğum 2.5 hastane otel gibi, çok temiz doktorlar prof. Ayrıca odedıgımız ucretın yarısı losemılı cocuklara yardım olarak kalıyor👼🏼
Eminer Htcnurersoy lokman hekim cok pahali ya sadece doguma 3100 normal doguma sezeryana 3 500 dedi yani tek dogum icin cok pahali
Liyam Aytac_Guven Dr Yeşim Özkaya ya gidiyorum siz hangi doktora gidiyosunuz ilk doğumunuz normaliydi peki
Meyrasu92 Yeni hamile olan arkadaşlar öncelikle evinize yakın doktorları iyi olan özel hastanelerin Doğum paketlerini araştırıp daha sonra ortalama bütçenize göre tamamlayıcı Hamile sigortası yaptırabilirsiniz.Ben öyle yaptım Akay Lokman hekim hastanesine gidiyorum Sibel Orçan gayet memnunum 🙂
Melekk01 seddaa çok iyiymiş. Yarısının lösemili çocuklara gidecek olması da güzelmiş 😊 Yenidoğan yoğunbakım var mı peki biliyor musunuz ? Birde ağrılarınızın sebebi idrar yolu iltihabı mıydı?
Aycankolay Bende zekai tahire gidiyorum orda dogumum olucak gibi ama cok korkuyorum hiç iyi degil kötü davrandıklarını duydum 🙄
Ayaznaz06 Dikmen de özel Ortadoğu 19 Mayıs hastanesi var doktor Naciye kadın Doğum uzmanı var harıka bi doktor hastaneninde küçük ama temiz maddi durum yoksa hem muayene ücretleri uygun Doğum parası da uygun sadece tek sıkıntısı erken Doğum yaparsan yenidoğan yoğun bakımı yok 37 den sonra Doğum yapacak işen kesinlikle o hastane ben 2 bebeğimi de orda Doğum yaptım şimdi 3 cü bebeğimi de orda yapıcam Günümüzü bile aldık ☺️
Elwing6 Ayaznaz06 bu hastane bana cok yakin ama yenidogan unitesi olmayan yerde dogum yapmak buyuk risk.. :(