Kosem983 Ilkheyecanim saglik ocaginda yapıldığını bilmiyordum bunu öğrendiğim cok iyi oldu teşekkürler banada cok yakin bende boyle yapmayi planlıyorum sadece bazi özeller bu testler bizde gecersiz diyormuş lokman hekim umarim boyle demez😁😁
Ilkheyecanim Kosem983 benim özeldeki kendi doktorum dedi burda parayla yaptırma sakın sağlık ocağında yaptır sonuçlarını bana getir diye inşallah sizin doktorunuzda kabul eder ☺️
NurDemir İmkanı olanların özele gitmesini tavsiye ederim.Özel hastane değil muayehanesi olan bir doktora gidin derim.Testleri de sağlık ocağında yaptırırsınız.Evet parası çok oluyor ama tüm sorulara cevap alabilmek,gece gündüz telefonla ulaşabilmek büyük rahatlık.En azından ilk gebelikte tercih edilmeli bence.
Edaacihan Kubraminnak Op. Dr .Selçuk ARSLAN ben çok memnunum eşim araştırdı alanında çok iyi yaptığı eğitim tüp bebek üstüne o yüzden bebek gelişimini özellikşe takip ediyor ve her ultrasonunuzu hatırlıyor gayette ilgili
Birhanim Liyam canım bende 37. haftadayız daha önce iki kontrolümü turgut özala gittim doğum konusunda özel mi devlet mi kararsızım bu saaten sonra turgut özala gitsem kabul ederler mi acaba. Bide yatak sıkıntısı oluyomuş diye duydum ☹️
Liyam Birhanim Evet yatak sıkıntısı olabiliyomuş bende duydum onu karar sizin tabi galiba doğum esnasında önceliği en basından beri o hastanede takipli olanlara veriyorlarmış
Kosem983 Cigdemilkar Gazi hastanesinden nasil randevu aliyorsunuz muane ucreti ne kdar ve bayan doktor seçebiliyormuyuz acaba☺
Cigdemilkar Seymaemre ayyy herkes hulya hocadan cok memnun bende dikmende oturuyorm kadin dikmende ün salmis😂
bsebse Sincan koru hastanesine gidiyorum. 16haftadan sonraki paketi aldim muayene tahlil dogum yatis vs dahil 3400idi ekstra bi ucret odemedim su ana dek. Bugub 39+4um. Doktorumsa sezeryani agzina bile almiyor. Asil doktorum malesef memorial hastanesine gecti orda sadece dogum 7bin dediler. Yeni gelen doktoru denedim ve gercekten o da baya iyi.
Kosem983 bsebse yakın olsam fiyat cok güzelmiş bende yakın bir hastaneden yaridan sonraki paketi almayı düşünüyorum hayrli doğumlar ☺
Ssraa bsebse doktorunuz telefon numarası falan veriyor mu istediğiniz her zaman ulaşabiliyor musunuz yani ? Birde adını rica edebilir miyim
seddaa Kosem983 lösanteyi öneriyorum👍🏻 Temiz ilgili yenidoğan ünitesi harika ve fiyatlar özele göre çok çok normal
Kosem983 seddaa ilk kez sizden duydum o hastaneyi hemen baktım googleden gölbasinda gidemeden yolda doguranlardan olabilirim😁
Melekk01 seddaa lösanteyi arkadaşından duymuştum. Fiyatlar nasıl peki testler muayene ücreti doğum falan?