Aleyna_01 burcuAy15 keyfi yerindeymiş yani daha gelmez bu umudu kestim bayrama o gelmezse artık ben çıkartıcam
Alyami _Rojbin_ valla bende perşembe 40 oluyorum tık yok dün gece ara ara bir sancı geldi gitti ama oda durdu ne inatçı kızlarmış ya 🤦🏻♀️
_Rojbin_ Alyami ayy insallqh benim gibi olmaz maf oldum hastanede iki gündür halen tık yok kanama oldu sancılar var neden dogurtmuyolar anlamadım 🤦🏻♀️
Aleyna_01 burcuAy15 al işte daha kanala inmemiş yakın bile değil kafası kanala benim kız içeride açlıktan parmaklarını kemiriyordu usg de kan idrar verdim yarın geri gidicem bakalım
0Beyza Aynı durumdayız 40+3 ara ara sancı var kahverengi lekelenme geldi doktor muanesınden sonra sabah 8 den beri yatış verildi suni sanci aynı şekilde 12 saat oldu hala gelmyo kızım
_Rojbin_ 0Beyza ayy nedir bu işkence oldum anam oğlumda gözümü açtım oğlum yanımdaydı sezeryan norml canindan can gidiyo resmen 😣
_Rojbin_ Alyami Rabbim hemen kusacgina aldirsin insallh halen gelmedi benimki bugün iç gündür sancı iconde kivraniyorum 🤦🏻♀️