Ceylankarakus _Rojbin_ sancı yok gibi yeşil olan kısım sanciyi gösteriyor oda 40 ve üstü olması gerekiyor diye biliyorum bende bugün nstye girdim 80 ve 50lerde düzenli sancılarım çıktı
_Rojbin_ Halen aynı 40+1 olduk hastanedeyim 5 ve iki dk arası sancılarım var ama açılma yok dün sabah 10 dan beli çekiyorum kızımın çıkmaya niyeti yok gibi
Alyami _Rojbin_ valla bende perşembe 40 oluyorum tık yok dün gece ara ara bir sancı geldi gitti ama oda durdu ne inatçı kızlarmış ya 🤦🏻♀️
_Rojbin_ Aleyna_01 valla cnm ben daha çok istiyorum biran önce hayirlisiyla ciksada kızıma kavussam bu eziyetleri çekmekten iyidir yurumekten ayaklarına kaynar sular iniyo 😅
_Rojbin_ Clementein insallh cnm gelmeye niyeti yok gibi halen inanmiyorum çıkacağına ayaklarıma kara sular indi yürümekten 😌
hellomama Canım benim maalesef sancı yok, 40 ve üzerini sancı olarak değerlendiriyorlar 10 ve üzeri iken doğum oluyor. Nereden biliyorsun deme 100 sanca ile doğuramamıştım işti oradan 😢
_Rojbin_ Tugce_12 sipariş bir haftayı bulur dogururum o zmn kadr hastanedeyim farklı bişi yapamazmiyim 😅
Tugce_12 _Rojbin_ Burda hemen geliyor o kadar geç mi geliyor orda 😅 merdiven inip çıkabilirsin açılman yoksa niye yatış verdiler ki eşinle korunmasız ilişkiyi de deneyebilirsin tabi eve gönderirlerse 😅ya da Meryem Suresini okuyabilirsin ya da açıp dinleyebilirsin
Kocagoznurrrr27 _Rojbin_ Nişan geldikten sonra 1-2 gün icerisinde genelde doğuruyorlar dogum gerçekleşiyor ☺️ ben öyle biliyorum
Aleyna_01 burcuAy15 al işte daha kanala inmemiş yakın bile değil kafası kanala benim kız içeride açlıktan parmaklarını kemiriyordu usg de kan idrar verdim yarın geri gidicem bakalım