• Doğum
  • Açılma olduğunu nasıl anlarız

Kızlar benim 1 cm açıklığım vardı ilk olduğu için uzun sürer dediler sancım ara ara oluyor nişan da geldi ama şuan açılma varmı yokmu bilmiyorum kontrole gittiğimde de sadece bebeği kontrol etti açılmama bakmadı bile acaba sancısız yada gelen o azar azar sancılarla açılma olurmu olursa nasıl anlarım 🤦🏻‍♀️

beyzzsenturkk o nasıl oluyor 😄😄 bu açılma bebeğin kesesinin. El ile kontrolü ile genişlemiş mi diye bakılarak anlaşıyor atıyorum 1 parmak kadar 2 parmak kadar kesenin ağzı genişlemiş. İlişki esnasında. Pek anlaşılacağı nı sanmıyorum 🥴🥴🥴

Asyasell Eliyle ölçm yapıyor ebe ve doktorlar kaç parmak genişlikte ise o şekilde anlıyor lar Diye. Okumuştum Ben ama

Asyasell eşinizde hissedemez siz de anlayamazsınız. Açıklıkdan kasıt rahim ağzı açıklığına bakılıyor epey içerde yani vajinayla alakası yok
      Ben hastaneye gittiğimde 6 cm di hiç bir şey hissetmedim.

Sadeceanne2

Asyasell
        toplu cevap vereyim o zaman doğurmadan bi kaç hafta önce 37 haftalıkken eşim bi boşluk hissediyorum zevk alamıyorum demişti doktor günüm geldiğinde de sordum olabilir hissedebilir demişti ve 1 cm açıklığım çıkmıştı zaten 38+6 da da doğurdum 1 gün öncesinde de eşim yine zevk alamadığını söylemişti evet eşiniz hissedebilir genişlik boşluk hissi oluşur