Kızlar merhaba evim biraz ıssız bir yerde yani yeni yeni yerleşim olan bir bölgede evimin tam önünde bir park var her akşam bu parka gelip son ses müzik açıyorlar saat 9dan beri müslüm dinliyoruz mahallecek . bana fenalık geldi kimse mi rahatsız olmuyor acaba diyorum ve durum her akşam böyle 11. Katta oturuyoruz ama müzik sesi o kadar yüksek ki sanki bizim evin içinde açılmış gibi hamilelikten mi abartıyorum acaba diyorum ama siz olsanız ne yapardınız polisi arayıp şikayet etmeli miyim
Polisi aramalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Booksandcats şikayet edin tabi yaşlısı bebeği olan var ayıptır sizin şikayet ettiğinizi bilemezler rahat olun
Booksandcats edilmeli en azından uyarırlar ama faydası olur mu orası ayrı
beyzzsenturkk ay yok benim bilinip bilinmemem önemli değil de polis bir şey yapar mı bu duruma onu bilemedim
Booksandcats bence edin 🙏🏻
Nury0 onu düşünüyorum ben de 🤦♀️ ama fenalık geldi artık her akşam her akşam
Booksandcats edin mutlaka saat kaç olmuş . Kimlik tespiti falan da yaparlar gelmezler birdaha
Polise şikayet ederseniz gelip kontrol eder uzaklaştırır oradan tabiki
Booksandcats ben olsam kesin arardım hergün gelirse hergün arar şikayet ederdim terbiyesizlik ya başka bir şey değil
Booksandcats her gün oluyorsa devriye atarlar canim şikayet üzerine
Aradım polisi geleceklerini söylediler. Kızlar arabadakileri de bir görseniz kimseyi yargılamak kınamak istemem de her yerleri açık 3-4 tane kız 3-4 tane oğlan yaşları da küçük ne olur evlatlarımızı daha güzel yetiştirmeye çalışalım 😔🙏
Booksandcats bidaha gelmezler kimse ses etmiyor diye büyk ihtimal yer edindiler orayi sürekli oraya gidiyorlar keske karakola alıp ailelerini çağırsalar da aileleri bu hallerni görse belki biraz da olsa dizginleye bilirler🤷♀️
Polisi geç kız ben cimere bile yazardım. Belediyeyi bin kez arardım kesin😀 ayy özellikle oğlumdan sonra hiçbir sese tahammülüm kalmadı..
Kubra-0d son 2 haftadır sağolsunlar benim de tahammülüm kalmadı şarkı seçimleri de çok kötü 😅😬 aradım polisi onları görünce gittiler ama sürekli olduğu için bu durum dediğiniz gibi her yerden bir çare bulmaya çalışmak lazım 🫠
Cimenn1223 polisi görünce gittiler ama her gün bi farklısı geliyor 🤦♀️🤷♀️ dediğiniz gibi alışmışlar buraya
Booksandcats kesinlikle arardım
madameux aradım o grubu gönderdiler şimdi yenisi geldi 🤦♀️ müzik tarzımız değişmiş oldu daha neşeli şeyler dinliyoruz şimdi
Booksandcats ahsgshhsg ahagah fark etmez ilahi bile acsalar her defasında ararım en nefret ettigim şeylerde ilk 10u var
madameux ben de öyle yapıcam artık sürekli ararsam belki gezen ekiplerden birine burdan sık sık geçmelerini söylerler benden bıkıp 😅
Booksandcats bidha gelirlerse bidha arayin yada baska komşnuza aratin şikayet üzerine sürekli devriye atarlar