• Gebelik
  • Daha yolun basindayim ama ... 😑

Kb4576 hiç takılma canm uyumak istediğinde uyu dınlen evet tahmin edemiyoruz başımıza gelecekleri ama geçecek elbet 14 haftaya kadar bende öyleydim hala bıraksalar uyurum kafayı koyduğum yerde uyuyorum diyebilirim mide bulantısı için ilaç verdiler ama onuda kullanmadım bagımlılık olabilir diye açıkcası ben o bulantıları o uykuları öyle çok isteyip bekledim.. İlk bebeğini kaybettim şimdi ise keyfini sürüyorum diyeyim midem bulandıkça yemek yemeyi canm istemedikçe geçecek diyorum ve geçiyorda Allahım sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin 🤍

İlk trimester böyle devam ediyor ama 4. Aya girince toparlamıştım ben

Kb4576 hahahahah sen bide beni görseydin doğurana kadar uyudum ailem öldüm sanmış bi kere eve gelmişlerdi öyle uyuyordum uyu kız tadını cıkar bosver yat gitsin😂

Cloudtg aminn inşallah rabbim evladinizi korusun sizlere bağışlasın 🤲 anne olmak çok zormuş ben bunu anladım mental olarak fiziksel olarak çok tuhaf hissediyorum rabbim yardımcımız olsun insallaj 😑

Ayden6 ay insallah bende toparlanirim kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar tuhaf hissediyorum bu ben olamam diyorum

beyzzsenturkk ne ölmesi kardesim bayılmışım ya 😄😄 beni şu durumda güldürdün Allah da seni güldürsün 😄 bende aynıyım halsizlikten artık yerlerde sürünecegim her yerde uyuma potansiyeline sahip oldum artık bu süreç içinde sanki ben ben değilim

Kb4576 sizi anlayabiliyorum😅 Öyle bir halsizlik uyku oluyor ki normalde yatağımdan başka bir yerde uyuyamayan ben kafamı koyduğum yere sızıyordum resmen🤣

Ayden6 işte bu halsizlik ve usengeclik beni ben olmaktan çıkardı kendimi taniyamiyorum ister istemez pskolojik olarak etkileniyorum 🙄

Kb4576 kız kapıyı kırdılar kapıyıııı babamlara gitmiştim koltukta uyumuşım ama nasıl uyumak ölüm uykusu gibi balyozla kapının kilidini kırmışlar son çare aramışlar duymamışım başımda zebellak gibi dikiliyorlardı da korktum ama geçti doğurunca şimdi nefes sesine kedi gibi kulakları dikiyorum ilk doğurduğumda sürekli uyuyakalıyordum ay o ne kötü bi histi saat başı alarm kuruyordum uyku hali kapatıyormuşum😂😂😂😂