chaos Negna- hiçbir belirti yoktu daha adet günüm bile gelmemişti ama kendimi aşırı rahatsız hissediyordum sanki giydiğim kıyafet bile üstüme batıyordu bi gariptim
Hasret18ayaz 123kruvasan ilkinde içime doğdu kan verdim 2 çıktı doktorum hamile değilsin dedi inatlastim ertesi gün tekrar kan verdim 7.39 olmuştu sun 2 yaşında Çarşamba günü sabah erken gebelik yaptım negatifti gece yine beni dürttü elimde kaset test vardı onu yaptım silik çıktı Perşembe günü kan verdim 13.9 du cumartesi kan verdim 33.94 olmuştu bugün tekrar verdim 46.98 umarım buda sağlıklı bir gebelik tır
Dilek_04 123kruvasan adetime 2 gün vardı silik gibi vardı da yoktu da sanki adetim 5 gün gecikince tekrar test yapınca hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 26+4 olduk miniğimlee 👼
adarayaz reglime 10 gün vardı ama yani beklemiyordum mide bulantısıyla anladım hatta foruma yazdım yok hamilelik değildir psikolojik falan dediler test yaptım direkt çıktı silik falan da değil net 🥲
Babymom07 123kruvasan adetim geliyor sandım ama yerleşme kanamammış test yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı ertesi gün kan tahlili verdim zaten o şekilde öğrendik :)
Ebemsunay 123kruvasan evde test yaptim hayalet cizgi degilde telefonun ıșıyla bi cizgi gordum ertesi gun kan verdim 18 cikti beta simdi 14 haftalık oldum 3ncü gebeligim kardesim
1kedi1bebe İlk hamileliğimde 3. haftanın sonunda kan testiyle öğrendim , evdeki testlerde anca 7. Haftanın başında göründü. 2. Hamileliğimde adet günümde evde test yaptım çok net bir öizgi vardı hastaneye koştum 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Hayalperest98 8 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testiyle netdi gayet ama bu kişiden kişiye göre değişir. Bir belirtim yoktu bu arada sadece ağır bir ilaç kullanacaktım. Ya varsa diyerek yapmıştım. Sonra göğüslerdr hassasiyet kasık ağrısı felan oldu
GoncaArslan48 miamom yaaa hayırlı olsun 🫠🌸 benim de aynı belirtiler vardı cuma kontrolde doktorumuz kız olduğunu söyledi ❤️
Kbr6134 Adet gecikmemden 2 gün sonra öğrendim.Yumurtlama takibi yapıyordum hatta o ay yumurtlama bile görmemiştim testlerde çıkmadı demek ki.Normalde adetim benim hep gecikir 10 gün falan bile geciktiği oluyordu.Ama nedense içime mi doğdu bilmiyorum bu ovulasyon testlerinin yanında verilen ince karton çubuk gibi gebelik testleri vardı onlardan birini öylesine yapmıştım bi baktım hamileyim ben şok😄
NesibeB 123kruvasan adetime 10 gün vardı öğrendim test ile 5 gün kala kan testi verdim 191 çıktı sonra 2 3 hafta sonra keseyi görmeye gittik
Yesim0722 123kruvasan 123kruvasan 3 haftalık öğrendim, erken gebelik testi ile.. direkt net çizgi çıktı şok oldum.. hemen kan verdim. Doğruymuş.. Testin adı preductor. Tavsiye ederim.
Mikrofon0 123kruvasan ben beta değerim normal de kese bile görünmüyor diyecekleri bir rakam da öğrendim bünyem hemen tepki gösterdi evde test yapmıştım hemen çıktı sonra kan vs falan