miamom 123kruvasan reglime 6 gün vardı aşırı silik neredeyse yok gibi bir çizgiyle öğrendik hemen ertesi bir test daha yaptık ve o silik çizgi 🥹 regl öncesi öğrenmiştim yani 🥹
Kb4576 123kruvasan regli günümden 1 gün sonra gecikme ile öğrendim reglimden 8 gün önce 2 günde bir test yaptım sürekli negatifti regli günü geçince yaptım pozitif
miamom Negna- evet. Normalde cildim porselen gibidir ama çok sivilce çıktı birden bire. Kokulardan rahatsız olmaya başladım. Bir de aşırı sinirliydim. Benim belirtiler bunlardı
miamom Negna- aminn 🙏🙏 tabi ki ederim 🌸 inşallah siz de hayallerinizden bile daha güzeline kavuşursunuz 🌸
Cloudtg Adete 4 gün kala beta 0.78 çıktı adete bir gün varken test yaptım çift çizgi gördüm 39 la ögrendim 😇🥰
Negna- miamom ayy amin inşallah 🥹 her ay umut ederek olmayınca ya bir daha hiç olmazsa düşüncesinden bazen çıkamıyorum
GoncaArslan48 123kruvasan benim regli geçmeden 2 test yaptım ikisinde negatif çıktı reglim geçtikten 2 gün sonrada hep ikinci çizgiler yarım çıktı 3 defa da öyle denedik en son doktora gidip öyle öğrendik ama ben hissetmiştim çünkü kasıklarımda ağrılar karnımda bi gerginlik hissediyordum ve göğüslerim her ay regli öncesinden çok çok önce sızlamaya başlamıştı 🌸 umarım vardır sizinde 🧡
GoncaArslan48 miamom yaaa hayırlı olsun 🫠🌸 benim de aynı belirtiler vardı cuma kontrolde doktorumuz kız olduğunu söyledi ❤️
chaos 123kruvasan İlk kızımda test tek çizgi çıkmıştı ama hamile olduğuma o kadar emindim ki umrumda olmamıştı gidip kan vermiştim 74 çıkmıştı beta, 3 haftalıkmış, 3 4 gün sonra yaptığım testte silik çizgi görünmüştü
Hilal14-12-21 123kruvasan ben adetimden sonra yaptım çünkü kendimden şüphelenmedim 4 gün gecikti sadece adetim o zaman yapmıştım testi