Tictack Ben 11 hafta 3 günlükken özele gittim ama doktor söylemek için çok erken dedi. Şimdi 16. Haftayı bekliyorum o zaman gidicem inşallah öğrenirim benim çin takvimi erkek rus kız diyor acaba hangisinin doğruluk oranı daha yüksek😂
Mem Tictack ay bende gittim kız dedi 13 haftayken ama başka doktora gittik kendi doktorumuz sa erken dedi Çin rus takvimi yaptım erkek çıkıyor ki bende aşırı derece de erkek hissediyorum
numix Erkek!💙😍 @Tictack @Sermec27 @2princessmother @Mem @Sermec27 @zeynosileannis @Busra19s @Prensesprens @eminegizem @Alevv0809 @kahvesever__ @ssevilmommy
Tictack numix yaaa çok sevindim. Böyle keseleri hep erkek olduğunu söylüyorlar. Ama arada tutmayanda oluyor görüyorum nadir olarak :) benim 11. Haftalık kesem yuvarlak şekilli. Ben erkek hissediyorum o yüzden tersi çıkacak mi diye çok merak ediyorum 🍒 gönlünüzce olsun herşeyy
Sermec27 numix aaa çok ilginç kafa yapısı çok kıza benziyor çünkü hadi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰🤲
Mem numix ya çok sevindim hayırlı olsun size hayırlı sağlıklı bir evlat olsun rabbim bana da nasip etsin inşallah 😍🤩🙏🍀