numix Bugün cinsiyet partisi ile bebeğimizin cinsiyetini öğrendik😍 15+3′üm şuan. Buraya 6 haftalıkken kesesini attığımda Ebrar ve Aysun hanım bildi. Çin takvimi, Rus takvimi, yüzük falı, yediğim şeylerin hepsi doğru çıktı ♥️ Tahmin alıyım sizce ne?
Kkaraduman_ numix özel hastanede mi yoksa devlette mi öğrendiniz acaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada ❤️🫶🏻
ezell34 numix Bendede tam tersi oldu Hersey kızı gösterirken erkek oldu ben bile şaşırdım Sizinde cinsiyeti erkek diyorum
numix Kkaraduman_ Ben 13. haftada özelde öğrendim ama doktor %80 tahmin ediyorum dedi. Emin olmak için bir de devlete gittik 15. haftada. İki doktorda kağıda aynısını yazmış 😍
Kkaraduman_ numix bende 16 haftalık oldum devlet hastanesine gidiyorum da bu hafta randevum var İnşallah öğrenirim🙏🏻🤭
Mem Ay çok merak ediyorum Çin takvimini biliyordumda da rus takvimini az önce siz yazınca okudum hemen yaptım yüzük kaldı bide onu nasıl yaptınız
numix Mem Uzun bir ipe yüzük bağlayıp anne adayının karnının üzerine sarkıtılır. Yüzük sağa-sola doğru ya da ileri-geri şeklinde sallanırsa bebeğin erkek olacak demektir. Daire şeklinde dönerse de kız. Googleden alıntı yaptım ♥️
Tictack Mem yüzük testini pek tavsiye etmiyorlar açıkcası bence yapmayın zaten garantisi yok bide negatif enerjileri çekiyor falan diyorlar.