Merve_40 aysegul1122 sabaha kadar her yer açık yarabbim bi perde bile yerinden oynamiyo ölcem bune sıcak
aysegul1122 Merve_40 valla öyle. Ben de dedim şimdiden klima açmasak mı. Daha 2 gündür sıcak hava dur bir bakalım filan dedim ama bugün dayanamadım artık. Bu ne sıcaktı. Allah bu yazı da bitirmeyi nasip etsin inş 😂
Merve_40 aysegul1122 sabaha kadar her yer açık yarabbim bi perde bile yerinden oynamiyo ölcem bune sıcak
miamom Merve_40 bugün seker yuklemem vardı tek kelime diyorum bayilacaktim o kadar zor dayandım ki eve kadar… Klimayı acar açmaz karşısında uyuyakalmışım çok fenaa çok YANGIN VAR diye bağırmak istiyorum
Merve_40 miamom benimde yarın kontrolüm var valla düşünüp duruyorum üstümü giyinip nasıl gitcem catlarim herhalde
miamom Merve_40 telefona gözlüğe takılan pervanelerden alicam birkaç tane ben akmasa da damlar en azından mantığıyla 😂 yok yani cekilebilecek gibi bir cile değil bu sıcaklar 😂
Booksandcats Niloyaaaaa hiç bilmiyorum evden 5 dk mesefaye arabayla gidip geldim o bile yetti eşime de söyledim artık doğurmadığım sürece evden çıkmıycam diye nasıl yapıcaz bilmiyorum ama sabredicez bir şekilde 🥲
Niloyaaaaa Booksandcats bende gündüz hiç çıkmıyorum nefes alamıyorum resmen sıcaktan akşamları yürüyüş gibi çıkabilirsem çıkıyorum ama böyle nasıl doğururum hareketsizlikle onu da bilmiyorum ev işi bile yapamıyorum kan ter içidir kalıyorum 😰