06Canan Mesen çok belli olmuyor kilom boydan yırtıyoruz aynen zayıf halimi sevmiyorum 78 80 ideal kilom bana göre yoksa kıyafet yakışmıyor 😂
Merve-betul Benim günde üçü geciyodur ama sanki içtikten sonra su icmemis gibi hissediyorum içimi ferahlatmiyo az daha içiyorum 😄
balim35 @gayesblog 1.59 boy kilom da suan 70 😅 belki anca 2 litre oluyordur ben asla su içemiyorum kışı zaten geçtim de yazın da içemem meyve suyu maden suyu vs çok içerim ama ekstra bu hamilelikle dikkat etmeye çalışıyorum yine az
balim35 @Melike_00 evet benimde 🙊 yani ancak çok terlemem falan lazım kana kana içmem için normalde midemi bulandırır
Tugces09 28.haftadayim boy 158 kilo 71. 3 litreyi geçiyor içtiğim su. En başından beri dikkat ediyorum genelde en az 2 buçuk litreyi buluyodu şimdi sıcaklarda 3 litreyi geçiyor
Ebrusisli gayesblog abartmıyorum günlük yarım damacana su içiyorum eşim bugün bu şişeleri bize delik getiriyorlar diyor 😂😂 ve sıcaklar artıkça daha çok artıyor 63 kilo 174 boyum
Ytsnzy Melike_00 ben ilk hamileliğimden beri alıştım çok su içmeye ve ödem de yapmıyor su bence ya içmeyince değişik hissediyorum 😂
Kubraalp67 Mide bulantısı yüzünden çok icemesem de kendimi zorluyorum 1 litreden biraz fazla anca içiyorumdur. Ama acayip derecede canım buz istiyor tabak tabak buz kemiriyorum resmen o da su yerine geçiyordur 😅
M_glsm amayinedeiyiilerledim ne guzel ne kadar cok icerseniz o kadar iyi ama suyla alakasi yok bence catlagin ben hic su icemiyorum midem bulaniyo 1ci gebeligimden sadece 1,2 catlak dusdu gobegime yapiyla alakali ben ergenligimden beri catlayan birisiyim gogsumde kalcamda da var catlagim
Sinem_klc gayesblog konudan bağımsız bir sorum olacak çatı muayenesi oldum çatın dar denildi ve sezeryan için gün almam istendi. Başına böyle bir durum gelen var mı?
gayesblog Sinem_klc böyle bir durumla karşılaşmadım ama okuyorum bu tarz yorumlar. Yine emin olmak için başka doktora da görünün isterseniz. Normal doğuma engel mi yani bu durum bilemiyorum gerçekten
mervesultankibar Sinem_klc mehabalar benimde haftaya cuma çatı muayenesi olacak ve bizde doktorumla ona göre hangi doğum yöntemini uygulayacağız ona göre karar vereceğiz işte bu durumda tamamen doktora inanmamız gerekiyor çayı darsa gerek yok bence normal düşünmeye
Sinem_klc gayesblog haklısınız. Sadece bebeği normal diye diretip tehlikeye atmak istemiyorum ilk gebelik tecrübe sıfır insan korkmuyor değil