06Canan Mesen boyuma göre kilolu olduğumu düşünmüyorum ama ilk hamileliğime göre evet kilolu hamile kaldım ilkte 70 le hamile kalmıştım 92 ile doğuma girmiştim 12 kilosunu verdim 10 kilo benimle kaldı 😂
Zeyciikk @gayesblog off ben hiç içemiyorum ya hamilelikten önce de su içme alışkanlığım hiç yoktu şimdi kendimi zorlamaya çalışıyorum ama hala yeterli değil muhtemelen🥲 en son ki kontrolde doktorum suyu iyi görünüyor dedi ama haftamız daha erken, umarım ileriki haftalarda sıkıntı olmaz 🥺
gayesblog Zeyciikk bende öyleydim ama hamileliğin başından beri zorluyorum çünkü çok önemliymiş. Bebeğin sarılık riskini de azaltıyormuş. Belki soğuk su daha rahat içersiniz. Zorlayın mutlaka, sütte yapar 🙏🏻
Zynp12 gayesblog 108 kg 163 boy 3.3.5 litre içiyorum sudan yana çok şükür özellikle yazın bı sıkıntım olmadı gebelikte gebelikten öncede
Zeyyno_ gayesblog Hiç içmiyorum desem yeridir ya şu içince durmadan tuvalet yolundayim 😂😂😂😂 bı damlada olsa gitmek zorunda kalıyorum hiç sevmiyorum
gayesblog Zeyyno_ yudum yudum için öbür türlü böbreklerden süzülmüyor faydası olmuyor içtiğinizi çıkarıyorsunuz 😣
Cudana 3 litre civarı içiyorum. 1,5 litrelik şişeler yanımda hep, iki tane kesin bitiyor bazen fazlası