MuhammedYusuf56 Evet yaa bende çok yanlızım eskiden Diyarbakır daydım evlendim Siirt’e geldim hiç arkadaşım yok komşularımız hep 50 yada 60 yaşında çok sıkılıyorum tek arkadaşım eşim ve çocuklarım
DENIZ_55 Hatice4136 annem İzmit’e oturuyir gecen orda idim az tatile gittim geldim bende Yasemin deniz instgram istek atiyorum
DENIZ_55 Hatice4136 senin cikmadi bende beni ekle istersen yasemin-deniz38 sadece yarım gelin damat var
Hatice4136 DENIZ_55 https://www.instagram.com/haticesalturkkcankut?igsh=MW02N3BrcG9zNDhhbg%3D%3D&utm_source=qr bu hesabım canım
Cigdm725 Hatice4136 bende aynı 8 aylık evliyim alanya da yaşıyoruz hiç kimsem yok yanliz hissediyorum
filizz06 Hatice4136 kur kur en azından sohbet olur instagramdan kur şimdilik muhabbet edelim buraya girmeyi unutuyorum bazen 😂😂😂
Ummuhanyeslova Hatice4136 linke giremiyorum canım kullanıcı adını yazsana yeşilovailesi benım kullanıcı adım
Burcu58 Bende 6 senedir sivastayım doğru düzgün çevrem yok 🥲 Aslen Sivaslıyım, Sivasta doğup İstanbulda büyüdüm burayla gelin geldim ama kaç senedir yalnızım 🥹
Rabiul Leyli_gul ben istanbuldayım da yazlığımız orada bayramda doktorum izin verirse geleceğim biraz riskim var acil bir durum olduğunda hangi hastane daha iyi ve doktor onu araştırıyorum🤭
Leyli_gul Rabiul ben doktorumdan memnunum güleryüzlü ve anaç bir kadın yani düşündüğü şeyi de esirgemeden söyler için rahat olsun birde filiz hanıma iyi diyorlar ama hiç gitmedim