Gunesoruc Leyli_gul ben Almanya’da yaşıyorum bende eşimin yanına geldim bir uçtan bir diğer uca benimde hiç arkadaşım yok
Leyli_gul Gunesoruc Bazen belkide en iyisi böyle diyorum sakin sessiz ama insan bir kahve içecek arkadaş arıyor yanında
Cimenn1223 Hatice4136 bende burda yabanciyim site içinde oturuyorum 1 2 görüştüğüm komşum var eşimin evli arkadaşlarının hanımlarıyla da tanışıp arkadaş oldum sizde öyle yapa bilirsnz yalnız kalmamş olursunuz
biranne__ Hatice4136 yuvam akarca dayım bnde ama çarşıya yakınım orda görülebilirz instagram adım burcinn.41
Hatice4136 biranne__ https://www.instagram.com/haticesalturkkcankut?igsh=MW02N3BrcG9zNDhhbg%3D%3D&utm_source=qr Buda benim hesabım senin hesabı bulamadım
filizz06 Hatice4136 en iyisi bi grup kurulsun ordan sohbet edilsin az da olsa herkesin yalnızlığı gidilsin 😂😂😂
Birmadamm66 Hatice4136 bende aynı görüşebileceğim bir arkadaşım yok burda konyadayım sıkılıyorum hep evdeyim çocuklarla insan farklılık istiyor da bulunmuyor hemen böyle güvenebilecek insan 🥲 komşularım desen onlar da aynı kimse kimseye selam vermiyor
hunilimom Hatice4136 ben yıllardır Kocaeli deyim Gölcük’te burda doğdum buyudum ama arkadaşım yok 😂😂 benim ki daha kotu