_Mother_ anka01 ala ala ciddi olamazsın midem kalktı 😰 keşke hiç bilmeseydim şimdi ben nasıl yumurta yicem 🫤 ama tabi insan acaba diyor işte mecbur kalınca da rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
orkidemm_ _Mother_ az önce sordum yumurta değil ip gibi bir yumaktı dedi canım 3 gün içinde kalmış ayrıca canım yumurta çok tehlikeli Allah korusun bence yapma
_Mother_ orkidemm_ ben yapmicam hamileyim zaten yapamam da zaten Allah mecbur kılmasın Protestan fitil ne hallerle katiyordum
_Mother_ orkidemm_ valla zoru boşver büyük cesaret lahana kaynatıp kaşık bölgesine satanı duydum da bunu ilk defa duyuyorum
_Mother_ orkidemm_ doğru yumurta bide tavada kalınca iğrenç kokuyor düşünemiyorum bunu söyleyenin mantığını da anlamadım
Babymom07 anka01 bende göbeğimi çektirmiştim sonra mısır koçanı koymuştum sıkıca bağlamıştı teyze ayy rezillik resmen canım yanmıştı ve hamile kalamamıştım o kadar şeye kesin olurum diye düşünmüştüm ama olmadı 4 5 ay sonra kendiliğinden oldu 🙃
BsrSnmr anka01 olmuyorsa vardır bir hayır zorlamamak lazım. Sen elinden geleni yapmışsın takdir allahın 🤷♀️