Momyyzz Bana yürüyüş yap yürüyüş yap diye çok baskı kuruyor çevremdekiler kimseye halimi anlatamıyorum yürüyüş yapamıyorum çünkü ayaklarım zonkluyor resmen ve yürüyünce kasıklarım çok ağrıyor yürüyemiyorum yani sonuç olarak. Sürekli eleştiriyorlar beni doğumun kolay olurdu yürüseydin diye bıktım artık siz ne düşünüyorsunuz
Zeyyno_ Momyyzz Valla ben ilk gebeligimde de yürüyüş yapmadım bunda da yuruyemiyorum ağrım oluyor hep yürüyünce ama hareketsiz de değilim yani
Kaderrdiler Momyyzz ayy bana da bu haftama kadar aman yürüme aman evden cikma bisey olur yok oraya gitme yok onu yapma diye diye beynimin etini yediler şuan 38+6 dayım simdi de yürü diye konuşuyorlar bosver bacım milletin ağzı torba değil büzesin sen bildiğini yap 🌼
zeynosileannis Momyyzz Kilo ödem vs olmasın diye diyorlardır gebelik boyunca yapılan yürüyüşün doğumada etkisi olduğunu söylüyorlar. İyi birşey diyorlar aslında ama sürekli söylemek gereksiz tabi
Aerithma Momyyzz 8.aya kadar bende hep yürüyüş yapıyordum ama 8.aya girdikten sonra inanılmaz ayak ağrılarım oluyor zor yürüyorum iyice penguene benzedim. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Aynı durumu yaşamayan anlamaz o yüzden yürümeyecek kadar hamileyim deyin sizde. 🙂
mervemurat16 Momyyzz ben yürüyüş yaptım ödemim vs olmadı hiç kilo almaladım abartmadan türüdüm günde yarım saat bir saat dura dura yürüdüm yürümeyemi bağlı bilmiyorum ama sezaryen oldum kolay ayağa kalktım
ttazeannee Momyyzz yürüyüş hem ödem için hem fazla kilo almamak için hem de kolay doğum için çok etkili gerçekten ben 39+4üm sadece göbeğim var hep yürüdüm çünkü artı gaz sancısı hamilelikte çok oluyor yürümediğim günler patlayacak gibi oluyordum ama yürüdüğüm zaman hafif hissediyordum kendimi eğer yürüyüş yapamıyorsanız bile evde pilates mutlaka tavsiye ederim
Nes7616 Momyyzz ben hergün 1.5 saat spor yapıyorum bazen sadece yürüyüş ama o yüzden çok rahatım ne ağrı ne bişey her zaman yapıyorum ara vermedim sonradan başlayınca başta ağır geliyor ama yürümek 1-2 hafta sonra iyi gelmeye ödem inmesine rahatlamaya yardımcı oluyor şişmiyprsınuz o yüzden doğru söylüyorlar aslında yoksa doğuma kadar ödemden daha çok şişiceksiniz daha ağır geçiyor hareketsiz olunca
Amine_Sultan Momyyzz valla sizin için çok faydalı olur bende 40 haftalığım ağrıdan adım atamıyorum ama akşamları yarım saat çıkıp yavaş yavaş yürüyorum öğle vakitlerinde pilates yapıyorum çok zor oluyor ama yardımcı olacağına inanarak çabalıyorum😌
yasemnkts Momyyzz hislerime tercüman olmuşsunuz . Herkes aynı şeyi söylüyor ama yürüyemiyorum penguen gibi oldum . Aşırı şekilde topuklarım ağrıyor yani yürüsemde hemen yoruluyorum gücüm kalmıyor. Eşim de bu konuda beni anlamıyor malesef. Yürüyüş yapmıyorsun diyip duruyor . Bide sıcaklar bastırdı hiç çekilmiyor
Zynp12 Momyyzz onlarda sizin için söylüyorlardır şişliğiniz olmasın diye. Sürekli değil haftada 2 3 gün 15 dk bile olsa iyi olur hem ayaklarınız açılır hemde vücudunuz sismemis olur tabikide siz bilirsiniz yinede.
Alyadefne Momyyzz ahh canım sakın yürümemezlik yapma ben ilk gebeliğimde bu şikayetlerden dolayı hiç yürümedim ama öyle bir ödem oldu kiii 37 e girer girmez doktor almak zorunda kaldı planlı sezeryandı zaten. Ama bu gebeliğim de gözüm o kadar korktu ki kasığım ve ayağımın altı ağrıyor ama yine de yavaş yavaş kısa kısa yürüyorum inan senin iyiliğin için yoksa illa normal doğum için falan değil çook hızlı ödem oluşur daha da ağırlaşırsın ağrıların artar
Alyadefne Momyyzz yoksa inan bana ben düz yürüyemiyorum sallana sallana yan yan penguen gibi yürüyorum ama mecbur diyorum hem yürüdükçe farkettim ki ağrılarım o an hafifliyor az da olsa
myavocado Momyyzz doğum kolaylığından çok; ödem olmasın, çok hareketsiz kalmayın diye yürüyüş, hamile pilatesi v.b. hamielleikte yapılabilecek egzersizler çok önemli. Neden ayaklarınız ağrıyor, doktorunuzla paylaştınız mı
Damlaozzz Momyyzz Valla ilk başlarda yürüdüm şimdi İzmirde hava olmuş 37 derece 1 saat dışarda kalsam tansiyonum düşüyor direk bel ağrısını söylemiyorum bile istesemde yürüyemiyorum artık kesinlikle doğuma etkisi vardır ama insan zorlanıyorsada yapcak birşey yok sizde bence benim yerimede yürüyün diyin 😀
Esmeh Momyyzz canım doğumun yani sıra ödemin olmasını engelliyor veya ödemin varsa çok iyi geliyor Ben şahsen son haftalarda yürümediğim zamn ayaklarım ağrırdı
Hulo2105 Momyyzz bana da hep dediler doktor da dedi ama zaten hamileliğim kışa denk geldi çıkamadım. Şimdi de 28 haftalığım havalar çok sıcak ve artık 2 adım atsam nefes nefese kalıyorum. Arada çıkarım tabi ama bu vakte kadar hiç çıkmadım
aysemor Momyyzz ben doktorumun tavsiyesiyle her gün gitmeye calısıyorum özellikle son 1 aydır her gün yarım saat yürüyorum. İlk başlar o kadar dikkatli değildim. Haftada bir iki cıkıyodum. Ama 20.haftalarda cok belim sırtım ağrıyodu yürüyüşlerden sonra o cok azaldı. Simdi 38deyiz. Ne ağrım var ne ödemim var. 7 kilo aldım toplamda. Bebişin kilosu da cok güzel.. Baskı olunca birisi söyleyince benimde yapasım hic gelmez ama yapınca cok faydalandım ben. Tavsiye ediyorum size de
Cennet-polat Momyyzz ilkinde öğrendiğim günden beri yurumedigim gün yoktu nerdeyse ama doğumum zor oldu şuan kızıma hamileyim bu sefer istesemde çok yuruyemiyorum bacak ağrısı çok çekiyorum akşam yerimden kalkamiyorum oyuzden oğlumda ki gibi yuruyemiyorum çok biseyde farketcegini düşünmüyorum😊