Mihriimah Alyaninannesiiii kendini strese sokma şuan zarardan başka bişey olmuyor anlıyorum keşke daha yüksek çıksaydı ama yüreğini ferah tut başka şeylerle ilgilen iki gün 💜
Ozzge01 Alyaninannesiiii sen yine 2-3 gün sonra tekrar kan ver. Ben bir de şey yapmıştım. Sürekli canım acımasın diye genelik testine devam ettim, baktım koyulaşıyor gittim kan verdim
Alyaninannesiiii Ozzge01 bende umidimi kaybetmicem yarinda sonrada teste devam rengi belieginlesince de kan🥰
Alyaninannesiiii Bsrayby boyleydi kuzum silinikti ama bakinca da net seciliyordu ilk 3 dkda bu hale geldi
hellomama Ayyy derdin neydi hemen test verdin şimdi 9 ay nasıl geçecek yaa 😂 bence gebelik var canım ilk defa sende bu kadar küçük değer görüyorum üç günlük mü nedir abooo ben 7 haftalık öğrenince çok kızmıştım kendime niye bu kadar erken fark ettim diye 😂
Alyaninannesiiii hellomama planli bebisti kuzum dayanamadim onlarca erken gebelik testi aldim diyebilirim🤣🤣
Masal0018 Alyaninannesiiii kız gebeliği nasıl böyle en başında yakaladın 😅 gebelik var bence gün aşırı kan vermeye gidin beta takibi yapın 5 haftalık oluncada kese gözükür
hellomama Alyaninannesiiii beklenen bebek farklı oluyor gerçekten doğru söylüyorsun ♥️ sağlıkla kavuşun yavrunuza💝