Mucizem0301 cLearQueen evet çok evhamli.esimde kendin gibi doktor bulmussun diyordu.2li testinde dusuk risk çıktı yinede fetal dna yaptırdım düşünün.sizin ne kadar sürede sonuçlanmıştı? Bir de ne hangi firma hatırlıyor musunuz
cLearQueen Mucizem0301 fetal dna mı? Valla ben fertillife da kan verdim sonucunu alinca baktım bursada bi genetik laboratuvariymis. Bence normale gore pahalı. Yurt disinda da deilmis. Bilmiyorum
Yeldabanu cLearQueen şimdi bebeğin durumu nedir hala mide büyümesi varmı bizde de aynı sorun varda korkutuyorlar erken doğum olur diye fetal dna verdim bugun
cLearQueen Yeldabanu yok midesi kendiliginden duzeldi cok sukur ben de 36.haftaya geldim zaten. Fetal yaptirdim temiz cikti
selly2525 cLearQueen merhaba durum nedir acaba günceller misiniz ben de çok stresliyim bu sebepten dolayı🥺
cLearQueen selly2525 dogum yaptim.1 bucuk aylk oldu bebis. Sorun olmadı merak etmeyin sizde de sorun olmaz Allahın izniyle
Edoss123 Sıkıntı yapacak bir şey olmaz inşallah Allah’ın izniyle bazen doktorlar fazlaca evham yaptırıyorlar. Görevlerini yapmak için bence. Sağlıklı sıhhatli olur inşallah korkmayın dua edin.