Sumeyrall 25+5im şimdiden duramıyorum sıcaklardan son aylarda ne yapacaksak Rabbim yardımcımız olsunn 🥵
Burcin1- @Bendiyebiri_ benimde bugün sol karnıma bi ağrı girdi kaç saat sürdü sol yanıma yattım saatlerce kalkmadım uzandım çok kötü oldum. Sıcaktan dolayı klimamı çarptı ne oldu anlamadım. Ne kadar sürdü sizin ağrısı sancısı
Bendiyebiri_ Burcin1- inan canim ne kadar sürdü hiç tutmadım sadece bende hareketlerimi kısıtlayınca korktum çünkü ikinci gebelik ilkinde asla böyle bisey yaşamadım agrimin olduğu gün doktora gittim magnezyum vitaminler falan verildi birde ayriyeten fitil ağrı kesici verildi onlar bile ise yaramadı sonradan bir arkadaş bana maden suyu icmemi önerdi pek icemiyodum ama ben onda faydasını gördüm
Burcin1- @Bendiyebiri_ anladım canım benimde ilk hamilelikte hiç böyle birşey hatırlamıyorum şimdi çok korktum bebeğe birşey olmasın diye. Doktora da gitmedim bugün bir tık azaldı dinleniyorum. Derin nefes bile aldırmıyorum batma oluyor sol boşluğumda
Bendiyebiri_ Burcin1- aynen bende de o sekildi doktora gittim doktor bebek vuruyor demişti bana her bebek her gebelik bir değil demişti farklı gelebilir demişti o şekil geçti ama ara ara bile oluyor dün bile tekrar bunun için gittim çok normal denildi
bussra-23 Son 99 a girdik ama sıcaklarda bize biraz işleyecek gibi neyse sağlıcakla olsunlar hallederiz bir şekilde :) kızlaar hastane çantasını vs kaçıncı haftada tamamlamayı düşünüyorsunuz birde alışverişleriniz ne alemde herşeyinizi tamamladınız mııı neler yaptınıızz ??
Svl2109 eylulmucizem_ 26+ 2 kıyafet ve batanye ve herşeyi hazır bebek odası hazır sadece biberon almadım 😂 bide kendime lohusa takımı
M-Urass_Mom Tekstil ürünlerimiz hariç her şey hemen hemen hazır sanırım 🍒 Kıyafeti, battaniyesi, ana kucağı, süsü püsü ve genel sonradan da alınabilecek eksikleri kaldı. 25′e girmek üzereyiz
Burcin1- @Bendiyebiri_ aa bebek vuruyor mu dedi o kadar ağrı yapar mı 😲 ben daha gidemedim sizle konuşunca rahatladım şuan yok mesela bol su içtim biraz az tüketiyordum hafifledi bide magnezyumu içtim
Bendiyebiri_ Burcin1- sen bol bol su. Tüket magnezyum vitaminler ihmal etme Bebek büyüdükçe rahime baskisi çoğalacak