Evlem Senemky malesef😔 kürtaj olmak zorunda kaldım Kendimi toparlamaya çalışıyorum cnm Çok üzüldüm Hiç bu kadar umutlanmamıştım İkizlerim bizimle beraber olamadı😪
Senemky Evlem üzülme demek saçma olacak biliyorum ama hayırlısı böyleymş demekki belki saglık sorunu olacaktı bebişlern o yüzden gelmek istememiş olabilirler Allah birdahakine saglıklı evlat verir inşallah 🙏🏻
Evlem Senemky Amin canım🙏 Sen ne durumdasın. Allah hepimizin dualarını kısa sürede kabul etsin Hayırlısını kolaylıkla kısa sürede sağlıkla versin 🙏
bonik Net hatırlamıyorum ama 6. hafta falan olabilir. doktor yerleşmesine bakmak için çağırmıştı birden bak bu kalbi dedi güm güm atıyor nasıl yani kalbi mi var dedim var tabi dedi o zaman çok cahilmişim.
Evlem Senemky maşallah subhanallah. Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ömrü güzel bereketli huzurlu mutlu olsun🙏🧿🧿🧿
Abbasova_gunay Evlem 4 keseyi gorduk 6 kalp atishini İnsheAllah duyarsin saglikla kucaginiza alırsınız🤲🏻🤲🏻♥️
Evlem Abbasova_gunay Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Ömrü uzun ve sağlıklı olsun🙏🧿