Zeyyno_ Evlem İlk gebeliğim olmadığı için gitmedim kalp atışlarınin başladığı haftayı bildiğim için gittiğimde duyayım diye .. İlk gebeligimde 5.haftada gitmiştim o zaman duymamıştım mesela kalp atışlari için 2hafta sonra gel demişti öyle
Evlem sltn2686 tüp bebek tedavisi olmuştum. Acaba tüp bebekte geç döllenme oluyor mu? 3 gün transfer edildi.( 4 mayıs 2024)
Senemky Evlem merhaba benmde tüp bebek 7+1 deyim 1 mayısta transfer yapıldı 31 mayısta özelde kalp atışını duyduk vijanal muayenede 3 haziranda devlette kalp atışı duyulmadı karın ultrasondan. takılmadm bende cihazlar eski diye dr da daha 3 gün önce duymuşsunz kalp atışını vajinal bakmayım dedi sanırım 8 haftada falan karından net duyuluyor
Evlem Ahsennesli doktor olumsuz konuşunca umudum kırıldı ancak Blog da bir çok kişi anlatınca umutlandım açıkcası
Evlem Senemky merhabalar benim vajinalden baktı canım. 4 mayıs da 3.Gün transfer edildi. Haziran 1 de muayemeye gittim. 6hafta 3 gün. Ama kalp atılı duyulmadı. Gittiğim doktor da ultrason da kese 5 hafta 1 günlük gözüküyor dedi biraz daha bekleyin dedi
Annelikmghb Evlem dert ettigin şeye bak canım bende 9 haftda duydum henüz cok küçük dedi duyamamistik cok şükür haftasina ulaştı geriden geliyordu amaniyi olsunda bunlar onemli degil takma kafana ilk aylar bol dinlen bebisin tutunsun sımsıkı saglikla kycagina al 🌼
Evlem Annelikmghb doktor biraz net konuştu cnm tecrübelerime dayanarak dedi, yine de istersen 1 hafta bekleyelim. Yoksa kürtaj deyince kahroldum
Annelikmghb Evlem canım yolk sac gormemismi doktor haftan henüz cok erken yani hemen bos oldugunu nasıl düşünür ki bende o haftalarda gittim ama ben sadece kese gördüm doktor hic kotu bisey demedi ama ben kendi kendime bebegi gorene kadar kalp atisini duyana kadar tereddut etmistim üstelik ben öyle kanama yasadim kesin düşük dedim ama şükür atlattık o yüzden üzülme Rabbim ol derse oluverir bu haftalar üzülme
Evlem Annelikmghb Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm Amin… Kısmetse doktorum 11 haziranda tekrar gideceğim Öncesi 8 haziran da başka doktora da gideceğim cnm Farklı doktor da görsün diye
Evlem Senemky merhaba Bugün kendi doktoruma gittim Kalp atışı duyuluyor ama yavaş dedi Adet gününe göre 7 hafta 4 günlük dedi Ancak ultrason da 6 hafta 4 günlük dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı Yüzde 50 olarak düşün dedi
Evlem Senemky malesef😔 kürtaj olmak zorunda kaldım Kendimi toparlamaya çalışıyorum cnm Çok üzüldüm Hiç bu kadar umutlanmamıştım İkizlerim bizimle beraber olamadı😪