sweetmom_ Gks_01 çok korkuyorum aslında şuana kadar belirti falan yoktu afedersin bugün beyaz akıntı gördüm. İlk defa sıfırın üstünde bir değer gördüm.
Anonim-C sweetmom_ merhaba durumun nedir ? Bende senin gibiyim 28 mayıs sat, 31 mayıs femara başladım 5 gün, 2gün bekledim sonra doktra gitti 6haziranda 2 yumurtam vardı 12 mm di ikiside. 10 haziranda tekrar bakalım dedi gittim çatlamak üzere yumurtaların dedi kaç mm söylemedi iğneyi vurul hemen dedi 10 haziranda vuruldum ovitrelle.
sweetmom_ Anonim-C 7 Haziran’da Ovitrelle oldum. 16 Haziran Beta 3, 85 çıktı, 2 gün sonra 18, 76 çıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 67, 37 çıktı. Sen test yaptın mı hiç?
Anonim-C sweetmom_ çok sevindim öncelikle :) dün sabah kaset test yaptım (erken değil) negatif çıktı :/ 13.günü ama iğnenin erken davranmış olabilirim. 15.gün yap dedi doktor ama dayanamadım üzüldüm sonrada.. dün regl günümdü bugün hala gelmedi, belirtim 0.🤷♀️
Anonim-C sweetmom_ yok hiç vermedim regl döngülerimi çok uzun senelerdir not alırım. Bugün döngümün 28.günü 4senedir hiç 28 günü aşmamışım. 23-28 arası regl olmuşum hep. O yüzden bugünü bi atlatayım diye düşündüm. Kafamı karıştıran 0 belirti olması bide dünkü negatif çıkan test. Allah korusun gecikmemin sebebi bide kist olmasında..
sweetmom_ Anonim-C Allah korusun. İnşaallah gebelik vardır. Sende bizlerle güzel haberini paylaşırsın 💖
sweetmom_ Anonim-C gecikme yapmaz diye biliyorum. Daha önce klomen Ovitrelle oldum gecikme yapmadı adet oldum. Bunda da çok şükür gebelik oldu.
Neslihankrhmt sweetmom_ ben femara ile hamile kaldım ama kaç mm bilmem doktora gitmeden ovulasyon testi ile kullandım,incir havuç kürü içtim yyryuyus yaptım avokado ve ceviz yedim hergun