0127ryhn babygirl02 kaçıncı gün 10mm olmuştu sizinki benimde dün 11. Günümdu sadece 11 mm olmuş Dr cuma günü gel tekrar dedi
babygirl02 @sweetmom_ 0127ryhn femera kullandım 1 hafta sonra kontrole gel diyo zaten doktor gittim 10 mm dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi gittim 18 mm oldu bugunde çatlatma iğnesi verdi onu vuruldum
sweetmom_ 0127ryhn benim 8. Gün femara bittikten 2 gün sonra 12 mm olmuş. Cuma günü yine gideceğim incir tüketiyorum yumurta kalitesi ve büyüklüğü için önemliymiş.
0127ryhn babygirl02 hadi inşallah hamile kalırsın bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay da tekrar kullandım bakalım inşallah ise yarar
babygirl02 0127ryhn inşallah ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum bakalım sonuç ne olacak inşallah sizde hamile kalırsanız 🤲🏻
sweetmom_ 0127ryhn babygirl02 birbirimizden haberdar olalım. İnşaallah ucumuzde müjdeli haberi yazarız buraya🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sweetmom_ babygirl02 inşaallah tutar. Benimde klomenle yapmıştım catlamislardi ama bebiş olmadılar 2 tane yumurtam oluşmuştu Aralık ayında
0127ryhn sweetmom_ benimde 11. Gün 11 mm olmuş 🤦🏻♀️bende cuma günü gideceğim yeteri kadar buyurmu bilmiyorum ama bende aldım incir inşallah faydası olur
babygirl02 sweetmom_ famerayi 5 gün kullandım 7.gun kontrole gittim yani famere bittikten 2 gün sonra gittim hastaneye 10 mm dedi 4 gün sonra tekrar gittim 18 mm olmuş bugünde iğneyi vuruldum işte canım
0127ryhn sweetmom_ hadi inşallah canım aynen haberleselim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Gks_01 sweetmom_ kaçımcı döngü gününüz geçen ay olmadı benim büyüdü ama ve bu ay yine klomen kullandım 10. Döngü günü ben de 18mm di hayırlısı bakalım bekliyoruz
sweetmom_ Gks_01 kusura bakmayın bildirim gelmemiş şimdi gördüm yorumunuzu. Özür dilerim. Döngünün 14. Günü iğne oldum canım. Bugün iğneden sonraki 9. Gün ve test yaptım dayanamadım 3,85 çıktı. Bilmiyorum yükselir mi?
sweetmom_ Gks_01 çok korkuyorum aslında şuana kadar belirti falan yoktu afedersin bugün beyaz akıntı gördüm. İlk defa sıfırın üstünde bir değer gördüm.