mrp2023 Derennn700 25 yumurtam vardı ama 1 tane embriyom sadece 5.güne gitti onuda 6.gün dondurdular canım 5bc çok bi umudumuz yok ama rabbim ol derse olur bakalım hayırlısı ise tutsun inşallah ☺️🥹
Derennn700 mrp2023 aynen canım içini ferah tut inşallah Allah’ın izniyle tutacak tuzsuz kabak çekirdeği açık satılanlar taze şekilde o da çok iyi geliyor tutunmaya
babyiscoming_ Nergizos benimde bugün kontrolüm vardı. Bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum perşembe sabah yumurta toplanacak benim taze transfer olacak🥰
Nergizos babyiscoming_ ben de çatlatma iğnemi yaptım 23.30 da. Dr rahmin uygun dedi ama ben taze transfer istemiyorum dondurulacak
babyiscoming_ Nergizos valla doktor baya saydı 22 mm var 18 mm var 15 mm var doktor muhtemelen 12-13 tane toplarız dedi benim doktorum taze transfere daha sıcak bakıyor bir aksilik olmazsa eğer ayın 11i taze transfer yapacağız allahın izni ile
Nergizos tugba45-t kimle calisoyursunuz. Ben Sami beye gitmişti. Transfer e kadar bile ilerlemedi. Hiç memnun kalmadım
blkesr10 tugba45-t benim de salı günü oldu çok ağrım oldu benim bugün daha iyiyim dostinex, antibiyotik , kan sulandırıcı ve cetrotide iğne vurulmaya devam ettim. Bol sıvı aldım daha yeni kendime geldim