Derennn700 Bu ay neler yapayım kızlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız transfere hazırlıyorum vücudumu düzenli yürüyüş yapıyorum başka ne tüketmeliyim
tugba45-t Derennn700 merhaba benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu hafif kanamam lekelenmem olmuş hiç idrara çıkmadım henüz sizinde lekelenmeleriniz olmuşmuydu işlem sonrası ve ağrınız va oldu mu bide hangi ilaçları yazdılar işlem sonrası acaba bana sadece antibiyotik hap ve ağrı kesici hap yazdilar Derennn700
mrp2023 Derennn700 canım bende transfere hazırlanıyorum doktor 2 ilaç verdi onları kullanıyorum avokado asla sevmesemde mecburiyetten yemeye başladım nar suyu rahmi kalınlaştırıyor diyorlar içicem inşallah bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ☺️
Derennn700 tugba45-t canım benimde hafif lekelenmem oldu onun dışında kaşık ağrısı bana transfer süreci için vitaminler ve antibiyotik akşam 9 da da bi hap var onu alıyorum ama ne işe yarıyor unuttum
blkesr10 tugba45-t benim de salı günü oldu çok ağrım oldu benim bugün daha iyiyim dostinex, antibiyotik , kan sulandırıcı ve cetrotide iğne vurulmaya devam ettim. Bol sıvı aldım daha yeni kendime geldim
Derennn700 mrp2023 evet canım bende avokadoya başlayacam da ya bu nar suyu düşüğe de sebep oluyormuş aşırısı eskiler hep öyle der dikkatli kullan canım transferden sonra
Derennn700 mrp2023 canım peki sende aşırı şişkinlik oldu mu yumurta topladıktan sonra benim göbek oldu bildiğin
mrp2023 Derennn700 daha benim transfere çok var canım ilaçlara yeni başladım ama dikkat ederim zaten öyle cok içememde
mrp2023 Derennn700 59 kg ile ilaçlara başladım canım 60.100 falandım en son tabi ödem oldu vücudum ama karnımda çok şişlik yoktu. 4 gün falan çok ağrım oldu ama yumurta sayısı fazla olduğundan bol sıvı tükettim
Derennn700 mrp2023 anladım kuzum hadi inşallah güzel haberler alırız benim Şuan 3. Gün oldu embriyolarla ilgili arıyorlar beşinci gün belli olacak kaç tane kalmış diye transferde bir ay sonra
Nergizos mrp2023 anladım canim. Ben de şimdi çıktım drdan. 5 tane yumurta görünüyor. Perşembe toplanacak insaalh. Dr bana sordu herşey yolunda giderse taze mi dondurulmuş mu istiyirsun diye. Ben Eylül gibi falan transfer ettirmek istiyorum. O yüzden donduracagiz. Bu sıcaklarda tahammülüm az stresim çok fazla
mrp2023 Nergizos inşallah güzel embriyoların oluşur canım ☺️ rabbim nasip etsinde kalite falan Allah isteyince çok önemli olmuyor biliyorsun hayırlısını versin rabbim ☺️🫶🏻
babyiscoming_ Nergizos benimde bugün kontrolüm vardı. Bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum perşembe sabah yumurta toplanacak benim taze transfer olacak🥰