Tugce_yldz Aselinannesi Ayne şekilde hiçbir belirti yok ne zaman gelecek acaba🤔 hemen suni mi verecekler böyle gidişata.. Sezeryan olsun istemiyorum..
CeydaAyaz Aselinannesi kendımı gordum bi an ☺☺ ben 40+3 te kontrole ayaklarımla gıttım agrısız sızısız belırtısız acılmamda yokmus ıkı saat sonra sezaryene aldılar😌😌
murgan Aselinannesi kıyamam bende aynı dertten müzdaribim 40 +5 oldum gece 1 itibariyle bendede ara ara sancılar var ama hala gelmedi senindemi erkek cnm
burcu55 Tugce_yldz valla canim bende sezeryan istemiyorum acilmam da yok sancimda senin sata gore mi ultrasyona gore mi tarihin
Aselinannesi Tugce_yldz kızmı sizinkide? Hiç bi bilgim yok ilk hamileliğim suni sancıdanda korkuyorum allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Aselinannesi Cumartesi gününe kadar bekleyelim gelmezse sezaryen dedi çok korkuyorum bide bebeğim iri biraz 4kiloya yakın
Tugce_yldz burcu55 Valla uygulamaya göre 7 gün var 40 haftaya, doktorum haftaya cuma gel 40 hafta olacak duruma bakalım dedi. Çok hareketliyim yürüyüş yapıyorum bol bol geceleri hep yalancı sancı. Nst de hiç şancı yok..
Aselinannesi burcu55 iri bebeklerde normal doğumu önermiyorum omzu içerde kalabiliyo dedi korkuttu beni birazda 🙁
burcu55 Aselinannesi Allah korusun canim benim doktorumda elimden geleni yaparim normal icin dedi sali ya kadar sancin gelir mi bakalim dedi insallah hakkimizda hayirlisi olur
Yamanyaman Aselinannesi herkes de farklı canım benim oğlum da iri bebek doktorum 7 kilo doğuran var dedi kişinin vücut yapısı alakalı ben normali deneyeceğim allhın izniyle iri bebek kendini itiyormuş ayrıca
Sevinc-zhr Aselinannesi Almanya da halama doktor dondurma yasak demiş doğumu tetikliyor diye halam bunu anlatmıştı yengem de biliyordu son haftasında ne zaman gelicek sabırsızlanıyorum dedi dondurma ye çıkar dedik gülmüştük falan oda abime bi kutu al demiş yemiş gece sabah haber verdiler doğum başladı hastaneye gidiyoruz diye tabi mevsim Ağustos tu bu mevsimde sakıncalıdır
Minamom burcu55 benim de bogle toplanma sertlesme falan tarzinda oluyor genelde ufak ufak hareketler belli saatlerde yeri daraldigi icin diye dusunuyorum
burcu55 Aselinannesi benimde ultrasyona gore bugun 40+0 ama sata gore 39+1 hangisine gore gidecegim bilmiym