busykvc Toprak-Elif 33+3 bi kaç gündür ayak ve ellerim sanki bana ait değillermiş gibi 😁 özellikle ayak şişince bütün bacağımı zonklatıyor. Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda gerçekten çok zor hepimize sabır diliyorum 🙏🏻☺️
Syda01 Elif_smr01 sezeryan olacak ama ikisinin de fiyati ayni dite biliyorum algomed de kime gidiyorsunuz orda nasil fiyatlar
Elif_smr01 Syda01 eda hanıma gitmeyi düşünüyorum ilk defa gıdecem fiyat en son muayene 700tl doğumda 15500 tlydi
nilmom55 Arkadaslar kendinize pijama uzun kol aldiniz mi bazilari usunur diyor ama havalarda cok sicak
Sevilaypak Toprak-Elif 32 oldum tam hiç hazır hissetmiyorum bu ikinci birde sezeryan büyük korkular içindeyim ilkinde bilmiyordum ikide biliyorum 😂😂😂
Toprak-Elif Toprak-Elif @Symnr166 @Syda01 @Yarenm9 @Dlar @Bebekayik @Zynp12 @MLKYB @Fatossubasii @Yamanmomy @Mer3459 @metemom_ Kızlar doğumlar oldu mu ? Hangi gün aldiniz bebisleri kucağınıza sağlıklarını iyidir inşallah… 10/07/2024 08:55 ’te ben prensesimi dünyaya getirdim. Minik Ceylin bugün 37 günlük 💞