-SerDam- Toprak-Elif 29+1 haftalığız ama bizde temmuz annesi olucaz çünkü ikiziz 😍😍 manisa da çok sıcak şükür ki klimalar war🤣 herseyimiz hazır bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler 🥰🥰
Toprak-Elif -SerDam- Ayyyyy ben İzmirde yaşıyorum ama doğumu Manisa Sehir hastanesinde yapacağım Allah izin verirse…
MLKYB Toprak-Elif oğluşumuz olacak ama hala isme karar veremedik Çocuk sonunda adına kendi karar verecek😂
Toprak-Elif MLKYB o doğunca bana bu ismi verin der merak etme 😁😁 ikilemde mi kalıyorsunuz hiç mi isim yok akılda? Ben en çok Defne & Ceylin & Ecrin arasında kalmıştım.
Aydann12 34 haftalık olduk artık zorlanıyorum allahtan kıyafetlerini herşeyini hallettim ayaklarım ellerim şişmeye başladı ayaklarımın altı çok acıyor doğurmak istiyorum 😂
Toprak-Elif Aydann12 Ayyyyy ayaklarım sisince benimde altları resmen yanıyor ateşe basiyormusum gibi😔
Dilek-15 Ya biz hiç bi şey hazırlamadık daha 32 haftadayız önümüzdeki hafta yıkayıp ütüleyim diyorum geç mi kaldık ki ama sıcak birden bastı😫
Toprak-Elif Dilek-15 Eger müsaitliğin varsa bu hafta yıka hafta sonu ütüle sonra yerleştir bence çünkü bayram öncesi Afrika sıcakları gelecek diyorlar Belki o zaman daha da zorlanabilirsin…
findiktan11 Toprak-Elif 32+3 yıkama ütüleme dolap hazırlıkları bitti. Hastane çantası hurçlara koydum 1-2 eksik var onları tamamlayıp valize yerleşecek. Temizlik işi bayramdan sonra inşallah👍🏻 hastane çantanıza neler koydunuz bu arada??
Tugcebngl Toprak-Elif 33+2 herşey hazır hastahane çantası hariç onuda bu aralar hazırlarım inşallah daha gün belli değil bayramdan sonra kontrolüm var gün verir büyük ihtimal o gün
DenizRoni Toprak-Elif yarın 36 hafta oluyoruz hazırlıklarımız bitti ağrılar başladı ayaklar şiş bekliyoruz
Elif_smr01 Syda01 bende kontrollerime şehir hastanesi ne gittim ama doğum için algomed hastanesi ne gitmeyi düşünüyorum fiyatlar nasıl medicalpark ta
-SerDam- Toprak-Elif Aaa doktorunuz kim burda bende şehir hastanesine gidiyorum doğumu orda yapicam🤣🤣