Darkgod vilanelle gecmemıstı 14 ile ogrendım 4 gün kala şuan kese var bebek var yolk var kalp atisi alamadım kürtaj ol dedı kese güzel bozulma yok kanama yok yolk da sönme yok ama kalp atısı alamadı
vilanelle Darkgod ha bebek varsa tamam, inşallah duyarsınız canım sorun olan bebeğin ısrarla görünmemesi. Doktor neden sana kürtaj diyo ya
Tutaste_ Nur5201 benımdr öyle adet tarıhını ocak 4 ten ocak 15 e aldı doktor pazartesi git bidaha bakalım illaki duyucaksın stres yapma
Eda043 Mzzz kaç gün gecikmeyle kan da öğrendiniz acaba benim 25 günlük gecikmem var hala regl olmadım 20 günlük gecikmede kan verdim 0.57 çıktı
Mzzz Eda043 bn kan vermedim canim hamilelik beklemiyordum bende pcosta var ondan geç yumurtluyoruz en son dedim bı test yapayım supriz oldu öğlen doktora gittim kesen göründü ama 20 günlük gecikmeye olsaydı çıkardı muhtemelen ama tekrarlayin isterseniz
Du-Ha Kalbini ferah tut canını hiç sıkma benim 4 hafta geriden geliyor normalde 13. Haftada olmam gerekirken 9. Haftadayım ve duyarsın bende geç duydum o yüzden sen önce beslenmeni hemen düzenle bir sonraki kontrolün için 🙏🏻